06 170 22 592 (na 18:00 uur)

Lees onderstaande reviews geschreven door tevreden klanten.

Stefan van den Eijkel

Alphen aan den Rijn

17 november 2018

Reperatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik heb mijn ASUS monitor laten reparen na een defect. Erwin heeft het professioneel opgepakt en mij constant op de hoogte gehouden inclusief foto's van wat er kapot was. Voor de prijs kwaliteit verhouding is dit buiten gewoon goed en als ik dit bij de leverancier had geregeld was ik 3x zo duur uitgekomen. Het monitor werkt weer perfect. Is een dikke aanrader!

J Zweep

Nieuwe Niedorp

12 november 2018

repararatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had via google gezocht om mijn monitor te laten repareren, dit omdat hij net 2 jaar en 1 maand oud was. (vond het zonde om weg te gooien) Toen kwam ik op deze site terecht en daarna na telefonisch contact te hebben gehad, de contact gegevens in gevuld. Daarna had ik vrij snel een afspraak gemaakt via prima mail contact en op de afgesproken datum en tijd naar Rijnsburg gebracht. Na 1 week had ik een mail van wat er stuk was en wat het eventueel ging kosten om te laten maken of indien het niet laten maken wat dan de onderzoek kosten zouden worden. Daarna heb ik besloten om het te laten maken, na die beslissing was de monitor met 2 weken weer heel. Nu heb ik weer 3 maanden garantie en als er iets is kan ik altijd bellen. En tot nu toe werkt hij weer naar behoren.

Abel

Amsterdam

25 oktober 2018

Monitor en HDD

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ik ben langs geweest met een defecte monitor en een kapotte laptop met een harde schijf waarop heel veel belangrijke bestanden staan. De monitor bleek geen reparatie nodig te hebben en de bestanden zijn van de harde schijf gehaald en via internet met mij gedeeld. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de voortgang via de e-mail. Bedankt!

Gerrit

RIJSSEN

18 oktober 2018

Monitor Samsung 193 P

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin heeft weer iemand gelukkig gemaakt!! Dat ik dit op mijn 71 ste nog mee heb mogen maken,super Erwin. Die Grote Mensen en Firma,s hoef je niets te vragen ; dit is het antwoord: Weg Gooien die Monitor !!! Nu vondt ik op internet "' Monitorkapot.nl Telefonisch contact; Geweldig en Vriendelijk !! Monitor opgestuurd; Samsung 193 P Sync Master Mail contact ; men wordt van punt van binnenkomst monitor tot aan de reparatie met foto,s en uitleg op de hoogte gehouden ! En prijs technisch zit het helemaal GOED. Zou het andes zijn dan meld Erwin dat ook. Men zegt wel eens dit is een 10 Waard maar dit gaat verder als Cumlauwde !! Super, kan niet anders zeggen, GEWELDIG tevreden. Erwin is vriendelijk, eerlijk en zeer deskundig !! Dus dit is een AANRADER en ga het zeker door geven.

NJ

Steenwijk

3 oktober 2018

Prima

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekende service. 2 monitors gecontroleerd, waarvan 1 gerepareerd tot volle tevredenheid. Tussentijdse update. Binnen enkele dagen weer in huis.

E Kuipers

Gorinchem

17 september 2018

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Onlangs ging mijn DELL monitor plotseling kapot. Via internet kwam ik al snel op de site van Monitorkapot.nl terecht. Erwin reageerde snel op mijn vragen en gaf mij de gevraagde tips over hoe ik mijn monitor het beste kon verzenden. Erwin hield mij goed op de hoogte over de voortgang van de reparatie. Van de reparatie ontving ik ook foto's van het kapotte onderdeel en een foto van de gerepareerde monitor. Na reparatie was mijn monitor weer zeer snel terug. Al met al ben ik super tevreden. Erwin is zeer vakkundig en MonitorKapot.nl wil ik dan ook aan iedereen aanraden.

Steenbeek

Middelburg

16 september 2018

Samsung led tv weer als nieuw!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Wij mochten de televisie afgeven bij familie van Erwin in Zeeland, zodat we geen lange reis hoefden te maken. Hij is dat weekend aan de slag gegaan en heeft ons via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uiteindelijk stelde Erwin vast dat de chips op het moederbord aan vervanging toe waren. Hij heeft een voordelige leverancier in het buitenland gezocht en direct na levering de chips gemonteerd. De televisie werkt weer uitstekend! Wij hebben de televisie zelf opgehaald en kregen duidelijk uitleg. We waren erg onder de indruk van de kennis van Erwin en van de apparatuur die hij gebruikt. Wij zijn zeer tevreden! Erwin is erg vriendelijk en deskundig! Aanrader!!

Robin

Noordwijk

10 september 2018

Tv ging niet meer aan

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Van de een op andere dag deed mijn Sony Bravia TV het niet meer. Sony garandeerde mij niet dat het vervangen van de voeding het probleem zou verhelpen dus zocht iemand voor reparatie. Na een beetje googlen kwam ik bij Erwin uit die snel op mijn email antwoorde. Nog geen dag later kwam hij mijn TV ophalen voor reparatie. Die reparatie bleek uiteindelijk niet nodig, toch de adapter stuk.. Erwin had er toevallig nog een liggen en stuurde mij een uitgebreide email inclusief foto's met wat het probleem was en dat alles weer naar behoren werkte. Dag erna kwam hij de TV weer brengen. Ik zeg: top service! Zeker een aanrader!

Daniel Viergever

Arnemuiden

8 september 2018

Tv reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Goede service Je krijgt een duidelijke uitleg van wat er kapot is en wat er vervangen moet worden. Duidelijke afspraken over de reparatie en prijs. Ben zeer tevreden.

Ronald Stalling

Leusden

30 augustus 2018

Reparatie scherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik heb bij Monitorkapot verschillende apparaten ter reparatie aangeboden en heb me daarbij een goed beeld kunnen vormen van hoe er gewerkt wordt. In alle opzichten vijf sterren. De eerste monitor werd snel gerepareerd, waarbij uit voorzorg nog een aantal kleine onderdelen vervangen werd. De reis naar Monitorkapot bleek de andere monitor goed gedaan te hebben want ik kreeg de mededeling dat hij bij inspectie prima werkte. Een later aangeboden laptop die 'op slot' stond en die ik niet makkelijk kon resetten, bleek ook daar niet aan de praat te krijgen. Voor de eerste monitor werd de alleszins redelijke prijs gerekend, voor de tweede monitor en later de laptop werd niets in rekening gebracht, ondanks dat in die laatste klus best wel wat tijd was gaan zitten. Ik schrijf dan ook graag een positieve review. De afhandeling en communicatie is uiterst zorgvuldig en vriendelijk en ook daarom beveel ik Monitorkapot graag van harte aan.

Jos Timmermans

DEn Haag

12 augustus 2018

wat een service!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

In juli voor onze vakantie mijn IIYAMA monitor 27" gebracht. Een heel mooi scherm. Erwin ging op vakantie maar voor ik terug was was hij al gerepareerd. Ondertussen wordt je keurig op de hoogte gehouden van de vordering en de aanpak inclusief foto's. Erwin vervangt componenten en geen hele onderdelen. Echt een vakman met veel geduld en inzicht. Was geen eenvoudige reparatie maar wel weer helemaal in orde. Hij doet het weer als nieuw. Ben blij dat ik nu iemand weet waaraan ik dit soort reparaties kan toevertrouwen. Jos

matthias

rotterdam

7 augustus 2018

reparatie geslaagd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik ben dik tevreden. Erwin is een absolute topper in zijn vak. Het is dat het een kerel is anders had ik hem ten huwelijk gevraagt.

Jetze van der Wal

AMSTELVEEN

23 juni 2018

Unieke service!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Over het algemeen laat ik geen reviews achter, maar in dit geval kan ik niet anders! Ik heb met de heer Erwin Aarnoudse per email contact opgenomen op basis van de reviews, dit i.v.m. met een defecte HP monitor. In het daarop volgende mailverkeer werd meteen helder en duidelijk door de heer Aarnoudse uitgelegd wat het probleem was van het niet meer functioneren van de monitor. Ook werd op voorhand meteen al een prijsindicatie gegeven. Een open en eerlijke uitwisseling van informatie; al met al een kristalheldere communicatie! Er werden onderling afspraken gemaakt m.b.t. de reparatie en deze werden exact nagekomen. Geen verborgen agenda's! Meteen na de reparatie werd een foto van een in werking zijnde monitor getoond en een foto van het onderdeel dat vervangen is! Alle afspraken, zoals bijvoorbeeld de dag van reparatie, kosten, dag van afhalen, werden nagekomen. Dergelijke optimale service, communicatie en betrokkenheid kom je zelden nog tegen! De heer Aarnoudse heeft een duidelijke passie op zijn vakgebied! Een aanrader om een defecte PC, laptop, TV of beschadigde software bij de heer Aarnoudse te laten repareren! U maakt echt een goede keuze op basis van mijn ervaring!

Roel K

Assen

7 juni 2018

Reparatie Chimei monitor 22 inch als nieuw en supersnel

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Beste lezers, Ik heb nog nooit meegemaakt dat een reparatie zo snel en goed is gedaan dan door Erwin van monitorkapot.nl. Op vrijdag 1 juli 2018 naar hem mijn Chimei 22 inch monitor naar hem verstuurd en op zondagavond al een e-mail dat hij gerepareerd was met een foto van de onderdelen die vervangen moesten worden, 7 condensatoren. De monitor was 11 jaar maar doet het weer als nieuw. Op maandag 4 juni was hij verzendklaar, maar DHL gooide er met de pet na en kreeg ik hem vandaag donderdag 7 juni pas in huis. Aangesloten en werkelijk als nieuw, ik superblij dank zij de geweldige service en goede reparatie van de monitor. Grote bedrijven kunnen er een puntje aan zuigen, want die nemen het niet zo nauw. En voor de prijs, beste mensen hoef je het niet te laten. Echt een vakman die Erwin en geen 9-5 mentaliteit. Heel erg bedankt Erwin en zal het doorgeven aan anderen dat je een topper bent! En mensen die het niet geloven, mag je mijn e-mail adres geven. Roel K. Assen TOP TOP TOP

Willem

Katwijk

3 juni 2018

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Binnen een week mijn monitor gerepareerd terug. Ik ben meer dan tevreden. Een echte aanrader!

Arwien Ramautarsing

Noordwijk

3 juni 2018

Reparatie Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Via internet op monitorkapot.nl terechtgekomen. UItstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ook duidelijke uitleg m.b.t. werkzaamheden en voortgang. 'Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet' Prima!

Hohmarow

Den Haag

12 mei 2018

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Dit bedrijf voldeed aan mijn verwachtingen. Reparatie kosten met standaard ondelen was van de voren bekend. Na diagnose van het apparaat wordt de oorzaak bekend gemaakt. Daarna kun je zelf beslissen tot het laten repareren. Mijn monitor was snel gerepareerd en teruggestuurd. Dit bedrijf is aan te bevolen.

Amansa

Katwijk

29 april 2018

Beeldscherme repareren

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Bedankt dat u me laptop heeft gemaakt me beeldscherm was kapot en binnen een week was die weer gemaakt goede service en heel snel En nog goedkoop ook hij doet het weer helemaal supper!!! Hardstieke bedankt Erwin !!!!

Piet Dekker

IJsselstein

25 maart 2018

Reparatie LG 4K scherm 31MU97

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na een afspraak gemaakt te hebben en telefonisch al gehoord te hebben wat er misschien aan de monitor mankeerde, werd de monitor binnen de afgesproken tijd en het afgesproken bedrag gerepareerd. Het ging in een heel prettige sfeer en ik kan alleen waardering hebben voor de goede communicatie. Ik heb de gegevens van Erwin aan mijn mailcontacten toegevoegd, zodat ik hem weet te vinden wanneer ik weer een deskundige nodig heb. Dank voor de goede service.

Michael

Amsterdam

24 februari 2018

Recensie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekende service, lage kosten en prima communicatie.

W. de man

Lisse

19 februari 2018

reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Echt een vak specialist. top

Ron van Herk

Lekkerkerk

6 februari 2018

Prima reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Prima ervaring, voeding van de monitor bleek defect te zijn. Heldere communicatie over de voortgang van de reparatie.

Paul van Leeuwen

Purmerend

17 januari 2018

Reparatie Monitor HP

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Toen mijn monitor van HP va oktober 2009 geen beeld meer gaf heb ik toch tegen allerlei adviezen van een paar Computer winkels in gezocht op internet naar een mogelijke reparatie. Uiteindelijk kwam ik snel bij deze website terecht. Mijn Monitor is perfect gemaakt en binnen een redelijke termijn van een week. Mijn conclusie is dan ook dat de service en vriendelijkheid van de heer Aarnoudse buiten gewoon goed is en dus altijd het proberen waard denk ik.

moen

den haag

11 januari 2018

monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Super goed service en iemand die meedenkt aan oplossingen. Ik zal hem zeker adviseren bij anderen.

V. van Assenbergh

Amsterdam

27 december 2017

Reparatie monitor. Merk / Type: LG, Flatron W2453V - PF, manufactured april 2009

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn LG monitor uit 2009 had 'n defect. Wanneer ik 'm vanuit standby aan zette (door de PC op te starten) viel hij direct uit. Soms deed hij 't een dag later spontaan weer, maar de laatste tijd gaf hij helemaal geen teken van leven meer. Ik twijfelde tussen een nieuwe monitor kopen of reparatie. Omdat ik tevreden was met deze monitor (mits de monitor werkt), en repareren duurzamer is dan weggooien, ging mijn voorkeur uit naar reparatie. Vervolgens een mail gestuurd naar Erwin. Hierin uitgelegd wat er speelde. Dezelfde dag een vriendelijke reactie terug ontvangen van Erwin en hij had ook al een idee wat er mis zou kunnen zijn. In overleg besloten mijn monitor langs te brengen voor onderzoek en indien mogelijk reparatie. Vervolgens een afspraak gemaakt om de monitor langs te brengen. Gekozen om af te spreken bij zijn werkadres in Hoofddorp. Drie werkdagen na het inleveren is mijn monitor gerepareerd. Ruim binnen de afgesproken tijd. Het probleem werd veroorzaakt door 3 defecte condensatoren. Erwin heeft alle 7 condensatoren vervangen, waarvan 4 preventief. Totale kosten van deze reparatie is 39 euro. Beoordeling: Uitstekende communicatie (10). Heldere uitleg ontvangen met beschrijving van defect in onderzoeksrapport. Foto bijgevoegd in het rapport met aanduiding van defecte onderdelen. Ik raad iedereen Erwin aan; zijn deskundigheid vind ik zeer goed (9) en zijn service is uitmuntend (10). Drie maanden garantie op reparaties! Enige minpunt is dat ik geen 3x 6 sterren kan geven!!

Thijs van Leeuwen

Hoofddorp

16 december 2017

Super!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik kan iedereen aanraden om zijn monitor bij Erwin te laten repareren. Mijn monitor die ik anders zou hebben weggegooid, werkt weer perfect. Daarnaast heeft Erwin ook nog enkele tips gegeven om de levensduur van mijn monitoren in de toekomst te verlengen. Echt super, mijn verwachtingen zijn overtreft! Thijs

Rutger

Den Haag

14 december 2017

Reparatie LCD scherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekende reparatie van mijn monitor. Erwin weet waar hij het over heeft en door middel van emails word je strak op de hoogte gehouden. Ik kan iedereen aanraden hier je monitor te laten repareren!

René

Pernis

10 december 2017

beeld scherm laptop kapot

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

barst in beeldscherm laptop vak kundig en snel vervangen tegen een goede prijs. Erwin houdt je precies op de hoogte over de voortgang en komt afspraken na. Een aanrader !!! Bij de volgende klus schakel ik Erwin weer in.

Jeffrey Bogers

Budel

2 december 2017

reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Prima service en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

w.stolwijk

Driebergen

28 november 2017

reparatie 40 inch monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Het leek een hopeloze zaak, een monitor die niet meer was te regelen. Na een gedegen onderzoek en zorgvuldige correspondentie bleek e.e.a. te verhelpen met een afstandsbediening. Daardoor bleven de kosten minimaal. Een goed kwalitatief onderzoek en advies heeft mijn monitor weer een nieuw leven gegeven, Complmenten. Een aanrader

Jos van Hulst

Zoetermeer

23 november 2017

Monitorreparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Geweldige service. Iemand die verstand heeft van zaken, helder communiceert en doet wat hij belooft.

Jan Angel

Rotterdam

11 november 2017

Reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na de laptop ter reparatie opgestuurd te hebben voor het volledig vervangen van het scherm inclusief behuizing is door Erwin al heel snel naar mij communiceert wat er allemaal vervangen moest gaan worden en wat de globale tijds- en prijs indicatie zou gaan zijn. Gedurende de periode dat mijn laptop gerepareerd werd heeft Erwin mij heel keurig continu op de hoogte gehouden van alle veranderingen en is ook erg ontvankelijk geweest voor mijn vragen tot in de late uurtjes. Al met al een top service!

JW

Emmen

8 november 2017

HP monitor met succes gerepareerd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had mijn kapotte HP monitor al bijna afgevoerd totdat ik monitorkapot.nl tegenkwam. Hij is nu keurig gerepareerd en dat heeft me de kosten van een nieuwe monitor bespaard. En goed voor het milieu. Kortom: aanbeveling!

Peter

Nootdorp

6 november 2017

Super geholpen!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Goeie service, vriendelijk, klantgericht en een uitstekende (goedkope) oplossing voor mijn kapotte monitor. Erwin heeft zelfs een onderdeel uit China laten overkomen om het euvel te verhelpen, top!

Jan Louwe

Akersloot

8 september 2017

Reparatie Dell monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn Dell monitor U2713h, gekocht op 25-3-2015, ging onlangs stuk. Dus vrij snel na het verstrijken van de garantieperiode. Op Internet vond ik de website van Erwin Aarnoudse. Vanaf het eerste contact met hem verliep de communicatie geweldig. Ik had wel lovende opmerkingen op zijn site gelezen over de communicatie, maar nu heb ik het zelf ook ervaren. Van elke stap in het reparatieproces ontving ik een update. Erwin heeft alles in het werk gesteld om een vervangend onderdeel voor deze toch wel dure monitor te verkrijgen. Een goed onderdeel was echter niet te vinden. Wel vreemd voor zo'n vrij jonge monitor. De reparatiepoging is gestopt. Jammer voor mij maar ook voor Erwin, die zo zijn best geeft gedaan. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden en weet nu een vertrouwd adres voor een eventuele toekomstige reparatie.

erwin

Janssens

31 augustus 2017

Reparatie ultra wide monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

snelle en vriendelijke reactie. kreeg netjes een mail met een duidelijke uitleg en een foto van de vervangen onderdelen. binnen 3 dagen kon ik mijn monitor weer ophalen en dat alles voor 69 euro. nogmaals bedankt voor alles. Gr Erwin.

Gerenomeerd Elektrotechnisch installateur in Amsterdam noord

Amsterdam

1 augustus 2017

Reparatie AG Neovo beveiligingsmonitoren

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Afgelopen tijd zijn bij een klant van ons meerdere monitoren van CCTV systemen defect gegaan. Om in plaats van nieuwe dure monitoren als vervangers neer te zetten zijn we naar andere opties gaan zoeken en kwamen we bij Monitorkapot.nl uit. Erwin heeft als proef drie monitoren gehad en heeft deze grondig onderzocht en een keurige rapportage gemaakt over zijn bevindingen en ook goed te begrijpen. Daar heeft hij toen een voorstel bij gedaan met kosten opgave over hoe het op te lossen was en of dit akkoord was, eerder besteld hij geen onderdelen. De oplossing gaf echter niet het gewenste resultaat maar een proefmonster wat hij nog op de plank had bracht uitkomst. Dit setje LED backlights heeft proef gedraaid en werkt uitstekend. Inmiddels zijn er al circa 6 gerepareerd en heeft hij ons heel veel geld bespaard. Een nieuw gelijkwaardig scherm had ons €450,- per stuk gekost en nu voor €60 per stuk zijn de problemen verholpen en zijn de schermen ook nog energiezuiniger geworden dan met de oude CCFL-backlights. Afspraken worden nagekomen en mails worden netjes beantwoord. Menig bedrijf kan hier nog wat van leren.

Patricia

Voorhout

22 juni 2017

Reparatie laptop

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik ben erg blij met deze reparatie van mijn laptop. Scherm was afgebroken en weer netjes gemaakt. Goed overleg, goede communicatie, prima prijs en snelle service. Hartelijk bedankt en de volgende keer weet ik u weer te vinden !!!!

Terry Amo

Luttelgeest

6 juni 2017

Dell Monitor Repaired

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

I had a Dell Monitor that was often getting a black screen. I did not think that there was anyone that would repair it for a reasonable cost. Decided to check the internet and found monitorkapot.nl and gave them a try. Not only am I extremely pleased but Erwin's diagnosis was excellent, service was excellent and the price was more than excellent. I truly recommend and trust the work done by Erwin. Ik had een Dell Monitor die vaak een zwart scherm kreeg. Ik dacht niet dat er iemand was die het redelijk zou repareren. Besloten om het internet te controleren en monitorkapot.nl te vinden en ze te proberen. Ik ben niet alleen erg blij, maar Erwin's diagnose was uitstekend, de service was uitstekend en de prijs was meer dan uitstekend. Ik adviseer en vertrouw het werk van Erwin echt aan.

C. Smits

Stampersgat

27 mei 2017

Laptop en monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had nog een oude laptop, Sony Vario en een 28" HannsG Monitor. Beide al enkele jaren kapot en ze stonden klaar om ingeleverd te worden bij het elektronisch afval. Diverse computerzaken hadden gezegd dat repareren te duur was om er aan te beginnen. Toevallig tegen de advertentie van Monitorkapot.nl aangelopen. De klachten verteld en de afspraak gemaakt dat beide onderzocht gingen worden met de garantie no cure, dan alleen de onderzoekskosten. Ik ben volledig op de hoogte gehouden van de diverse stappen in de onderzoeken. De monitor bleek een bijzonder complex geval van meerdere storingen. Telkens werd er netjes gevraagd of er nog verder onderzocht moest worden en wat eventuele kosten van onderdelen en reparatie zouden zijn. Het eindresultaat is dat de laptop weer gerepareerd is en in de monitor dusdanig meerdere onderdelen kapot waren, dat besloten is hier niet verder in te investeren. Kortom een eerlijk advies gehad en uitstekende service tegen een heel net tarief.

Fakty van Polennieuws.nl

Hendrik Ido Ambacht

22 mei 2017

Rep: iiyama Pro Lite E2273HDS

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na het opstarten van mijn iiyama Pro Lite E2273HDS scherm duurde het erg lang voor er overigens weer perfect beeld was. Wilde mijn Samsung SyncMaster 206bw erbij halen, maar die bleek dezelfde kuren te hebben. Zoeken, zoeken, zoeken en na in mijn woonplaats van het kastje naar de muur te zijn gestuurd kwam ik op het web monitorkapot.nl tegen. Gelijk gebeld Erwin begreep al gelijk wat er zou kunnen spelen en vroeg mij alles op te sturen. Dat was een beetje lastig, maar omdat hij de volgende dag toch in de buurt was, kwam hij ze even oppikken. Na het weekend was de Samsung al klaar, was ook het minste werk aan en een dag later deed ook de iiyama Pro Lite het weer. Na een klein weekje had ik alles via de pakketdienst weer thuis en kon ik weer volop aan het werk. Dankzij de goede service van Erwin had ik weer twee perfect werkende beeldschermen. Ik zal hem dan ook bij iedereen aanraden, want dit werkt geweldig. Erwin nogmaals geweldige dank.

Jordi

Reuver

18 mei 2017

Kapotte monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin, is een zeer vakkundig persoon die een perfecte reparatie heeft uitgevoerd aan een DELL monitor. Binnen een week had ik mijn monitor weer retour en hij werkt weer als nieuw! Bedankt.

Laurens Jansen

Heemstede

4 mei 2017

reparatie industriele CRTmonitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Meer dan tevreden met de gehele afwikkeling, omtrent de reparatie van een zeer oude defecte industriële CRT monitor, die in korte tijd van ogenschijnlijk Totalloss omgetoverd werd in een perfect werkend exemplaar. Nu kunnen we onze machine weer gebruiken, dankzij de inzet en vakmanschap van Erwin Aarnoudse. Zeer aan te bevelen,ook voor de niet doorsnee monitoren. Erwin bedankt.

Jairzinho van de firma Boooth

Alphen aan den Rijn

13 april 2017

Reparatie 4 ELO touchscreens

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

We wilden in eerste instantie de touchschermen wegdoen maar probeerden het nog eenmaal bij Monitorkapot.nl. Erwin was degene die ons hielp en hij was vlot in de communicatie en zeer deskundig tijdens het onderzoek en reparatie. De reparatie duurde slechts 5 dagen en binnen 7 dagen hadden we de schermen terug. De schermen werken weer optimaal en daarnaast kregen we advies over verder gebruik en instellingen.

Lifetime Beheer B.V.

Aarle-Rixtel

12 april 2017

Monitor LG Flatron W2442PA

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Door Erwin is de monitor in ontvangst genomen. Al snel informatie ontvangen en foto's betreffende de reparatie. Laat duidelijk zien wat er defect is, en communiceert prima. Na een paar weken is de monitor gerepareerd, en voor een heel acceptabel bedrag. Nu is de monitor weer thuis en kan ik weer werken zoals ik dit gewend ben. Fijn bedrijf wat ik een ieder kan aanbevelen voor reparatie van een monitor. Een nieuwe is toch een stuk duurder.

Mike

Lemiers

5 april 2017

Reparatie Beeldscherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Een buitengewone goede service. Ik werd tijdens de check/reparatie op de hoogte gehouden over de gevonden schade, de kapotte onderdelen en de overwegingen hierover. Dit is een service, die je normaliter niet meer vind!

August

Hoogvliet

27 maart 2017

Monitor stuk

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Beste lezers ik raad u aan contact op te nemen Erwin,als u monitor het niet meer doet. Ik ben vol lof over zijn uitleg over wat het probleem kan zijn de prijs was meteen bekend vond ik prima voor een kleine man en het mail verkeer was goed. Bij de grote zaken was het advies,als een monitor ouder dan 5 jaar is kunt u beter een nieuwe kopen. Ik ben verder gaan zoeken en kwam terecht bij, WWW.Monitorkapot.nl En zie mijn LG monitor doet het weer prima voor een kleine prijs en hij is voor de kleine man. Erwin bedankt.

Boland

Zoetermeer

26 maart 2017

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Monitor in overleg afgeleverd voor de reparatie van defecte voeding. Binnen de afgesproken tijd gerepareerd. Kwaliteit van de toegepaste onderdelen beter dan de originele. Heb ik ooit weer eens een defecte monitor dan zal ik die zeker bij deze reparateur brengen. Prima werk, absoluut rendabel.

Eric de Jong

Wassenaar

18 maart 2017

Eizo Coloredge monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn dure Eizo Coloredge CG245W monitor stopte er na acht jaar ineens mee. Eizo wilde de monitor ophalen (kosten €180) en in Duitsland nakijken. Mijn vermoeden was dat het een defect schakelaartje betrof, dus de 'Duitsland-route' leek mij nogal een over-kill. Na wat zoeken op internet vond ik monitorkapot.nl. Erwin heeft mijn monitor onderzocht en gerepareerd. Het bleek inderdaad het bewuste schakelaartje. Erwin is niet alleen een goede technicus, hij communiceert ook uitstekend. Een verademing. Warm aanbevolen! Eric de Jong Wassenaar

JW Eitens

Katwijk aan zee

29 januari 2017

lg tv kapotte blacklight

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ondanks vertraging door slecht verkrijgen van onderdelen, en meegerekend feestdagen zijn wij zeer tevreden met de reparatie. Zijn tijdens de reparatie voldoende geinformeerd over stand van zaken. Oudhollandse service bestaat dus nog echt.

Bram

Amsterdam

23 januari 2017

Dell monitor doet het weer!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had op marktplaats een monitor gekocht, die na 2 dagen stuk ging. Hij bleek 8 jaar oud te zijn en Dell had er geen onderdelen meer voor. Erwin heeft 't onderzocht en uitgevonden dat er een klein en goed onderdeeltje stuk was. Via internet heeft 'ie dat onderdeeltje gevonden en snel kunnen vervangen. Ik heb nu al 4 maanden weer een supermonitor en ben erg blij met de professionele aanpak en oplossing van Erwin.

Claudia

Beverwijk

28 december 2016

Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle reparatie en goedkoper dan een nieuw beeldscherm.

L.P.J van Hoeken

Oegstgeest

16 december 2016

MONITOR gerepareerd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

3 x SAMSUNG Syncmaster 203B monitoren perfect gerepareerd vlotte service en snel klaar

Julian

Amsterdam

12 december 2016

Beoordeling service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle en deskundige service. Monitor werk weer perfect !

autobedrijf jan wisse

vlissingen

1 december 2016

reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

In october 2016 bood ik via de website een defecte monitor (comp scherm) ter reparatie aan bij dit bedrijf Voor 39 euro werd het scherm ,waarvan bleek dat de voeding stuk was gerepareerd! De service en behandeling die dhr Aarnoudse eigenaar van dit bedrijf bood was buitengewoon goed En het scherm doet het weer als vanouds!!

Piet

Hoofddorp

1 december 2016

Reparatie Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle service, reparatie is top en ook nog drie maanden garantie erbij. Zeer aan te bevelen!

Wilko

It Heidenskip

26 november 2016

Reparatie Medion touchscreen

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Bij de huidige nieuwprijzen ben je al gauw geneigd om nieuw te kopen als er buiten de garantie periode een defect ontstaat. Reparatie en losse onderdelen zijn vaak te duur. Gelukkig kan het ook anders bij monitorkapot.nl is er van te voren duidelijkheid over de kosten en die vallen alles sinds mee. Mijn touchscreen monitor doet het in ieder geval weer prima Gedurende het gehele reparatie traject wordt er duidelijk gecommuniceerd over de status van de reparatie en toen de reparatie gelukt was had ik de monitor snel weer terug. Erwin bedankt en prima gedaan.

Pascal

Naarden

16 november 2016

LCD TV

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Dat het nog bestaat!! Uitstekende en vriendelijke service, tijdige terugkoppeling, vooraf werden de kosten meegedeeld en zeer snelle reparatie! Ik kan iedereen aanraden om bij Erwin langs te gaan voor het geval er iets mis is met al je elektronica.

Andrew Plevier

Uitgeest

7 november 2016

Reparatie HP-monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Het is fijn, dat er nog bedrijfjes zijn, die SERVICE hoog in hun vaandel hebben staan!Vanaf het begin was het contact erg prettig en werd ik voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook werd er aan alle kanten getracht de reparatie kosten zo laag mogelijk te houden. Uiteindelijk is de monitor weer gerepareerd en heb ik een goed werkende monitor terug. De gegeven sterren zijn dus echt gemeend!

Kromhout

Katwijk

10 oktober 2016

Monitor rep

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Goede uitleg, en eindresultaat is prima. Prijs is ok. Ik ben dik tevreden

N.N.

Oegstgeest

3 oktober 2016

Defecte monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Goed en snel geholpen

Kevin Dooms

onb.

1 oktober 2016

HP monitor met kortsluiting

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle service, persoonlijk en goed. Eindelijk een stok achter de deur om niet je monitor weg te gooien! Beter voor het milieu en beter voor de portemonnee!

Mitch Claessen

Born

16 september 2016

Reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Zeer goed geïnformeerd over het proces van de reparatie welke ik prettig vond. Monitor gerepareerd voor een schappelijke prijs. Bedankt Erwin!

S

Amsterdam

8 september 2016

Repair SONY TV (KDL-40D3500)

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Repair SONY TV (KDL-40D3500) I contacted Erwin and MonitorKapot.NL as our Sony TV stopped working suddenly. The TV is not that old and I decided to look online to find a repair service. Luckily, having read the positive reviews I decided to contact Erwin. Given the symptoms (flashing lights)Erwin suggested we drop off the TV for an assessment. He identified the problem by process of eliminating different causes and concluded that the issue could be solved by replacing the defect part. We got regular updates via email with photos so that we could follow his work. Erwin ordered the part with a reputable supplier abroad which took a bit longer to arrive. Not a problem for us as we were not in a hurry and appreciated the effort made. The repair work was stressful and required steady hands and accurate work in placing it in TV. Altogether, I can only say only good things about the overall experience and result. Erwin was highly professional, providing clear, complete and specific communication about the problem, part ordering process, ongoing status and cost. All in English too! :) My expectations were met, with an extremely high level of professionalism and service. I would highly recommend Erwin and MonitorKapot.NL Erwin and MonitorKapot.NL deserve ALL STARS!

A.B. Cohen Stuart

Amersfoort

11 augustus 2016

reparatie 2408WFP

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekende en vriendelijke service. Uiteindelijk was er niets mis met de monitor maar op advies een potentiele slechte condensator vervangen. Ik kan iedereen aanraden om bij Erwin langs te gaan voor het geval er iets mis is met je monitor.

Mts. v. Beukelen

Pesse

7 juli 2016

printplaten gerepareerd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Zeer snelle deskundige reparaties uitgevoerd; erg blij mee! Aanrader!

Ton van Gelder

Den Haag

21 juni 2016

Reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Vooralsnog is de monitor binnen een week succesvol gerepareerd! Zeer behulpzaam en heldere communicatie.

Frans .Zwaanswijk

Haarlem

10 juni 2016

Reparatie pc + monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekende service en snelle afhandeling, perfecte reparatie van mijn pc en monitor Prijs en technisch zeer aan te bevelen, ik wordt een blijvende klant. Francoisculi

Vidjai

Den haag

31 mei 2016

Reparaties 3D vision monitoren.

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Meneer heeft drie monitoren gereviseerd en ik kan weer surround gamen alledrie modellen van 2010 ze doen t weer als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de service terugbellen en mailen en ook status van reparatie alles heel duidelijk en voor een nette prijs. Bovendien erg vriendelijk. Nog erg bedankt :).

Pascal

Breda

14 mei 2016

Reparatie HP monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Kort en krachtig: een zeer voortvarende, gedegen en vakkundige service. Eerlijk advies en prettige communicatie. Kortom: een aanrader!

H. Nubé

Amsterdam

11 mei 2016

reparatie 28" inch monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Monitor is vlot en goed gerepareerd. Ook heel prettig dat de heer Aarnoudse mij zo goed heeft geïnformeerd over de uitgevoerde reparatie. Een echte aanrader.

BJ.Goedgeluk

Hoofddorp

2 mei 2016

harde schijf

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Hallo Erwin iedereen geeft je de sterren, Maar van ons krijg je ook een dikke pluim, plus alle sterren . man wat ben je goed mijn dochter is in de zevende hemel omdat je haar harde schijf leeg getrokken heb, Er stonden zo veel belangrijke zaken op, de Service die jij ons geeft is met geen pen te beschrijven , Bedank Erwin en de gr uit hoofddorp,

Nanny Frentzel

Hoofddorp

12 april 2016

iiyama monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Kan niet anders dan alle sterren geven. Geweldige service. Ik werd van alle voortgang mbt de reparatie van mijn monitor met tekst en beeld volledig op de hoogte gehouden. Binnen enkele dagen had ik mijn monitor in perfecte staat terug en kreeg ook belangrijke tips voor onderhoud en gebruik. En dat voor een alleszins redelijke prijs. Waar vindt je dat tegenwoordig nog? Nou bij Erwin Aarnoudse dus!!!

W. van Santen

RIDDERKERK

6 april 2016

Reparatie van Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

In maart 2016 heeft Erwin mijn monitor gerepareerd. Hoewel de reparatie veel meer tijd koste dan was voorzien heeft hij toch voor de afgesproken prijs gerepareerd. Er was een onderdeel defect wat hier niet meer te koop is. Hij heeft een gelijkend onderdeel op zijn risico in China besteld. En met wat aanpassingen passend gemaakt op mijn monitor. De monitor functioneert weer prima. Dank je wel Erwin!!

Alex van Dijken

Leidschendam

30 maart 2016

reparatie laptop

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had had van Erwin begrepen dat hij zich ook wil gaan bezighouden met de reparatie van laptops. De reparatie van de laptop van mijn stiefdochter, waarvan de schade naar mijn idee aanzienlijk was, is werkelijk perfect uitgevoerd. Mede namens mijn stiefdochter, bedankt voor alles!!!

Jeroen

Utrecht

19 maart 2016

Monitor Acer

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle reparatie van mijn Acer 24" beeldscherm door Erwin. Goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en alles keurig volgens afspraak. Prima!

Marco

Rotterdam

18 maart 2016

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn 22" monitor was kapot en een nieuwe kost al gauw 150 euro of meer. Via google kwam ik bij Erwin terecht. De ene dag gemaild en de volgende dag was hij al op de post. Een dag later was het probleem al verholpen en kon hij weer teruggestuurd worden. Erwin levert zeer goede service, is niet duur en doet precies wat hij aanbiedt. In één woord geweldig. een aanrader voor iedereen die geen nieuwe monitor wil kopen!!

Henk Brandes

Alphen aan den Rijn

14 maart 2016

Monitor deed niets meer

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Afgelopen donderdag heb ik mijn MEDION monitor bij Erwin gebracht. Deed niets meer.Zaterdag een e-mail, klaar!! Zondagmorgen kon ik hem halen. Ben super blij. Erwin, bedankt. Mocht ik ooit weer een probleem hebben, weet ik waar ik moet zijn.

C. Rosendahl

Leidschendam

13 maart 2016

Reparatie Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Zeer duidelijke communicatie gedurende het proces van de reparatie. Deskundige uitleg over de technische details van onderdelen. Goede prijsafspraken, zodat er geen verassingen waren met de kosten. Ik zou ook reparaties aan andere elektronische apparatuur aan hem toevertrouwen.

M. van Heeswijk

Zaltbommel

14 januari 2016

ASUS monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Complimenten! Ik was klaar om afscheid te nemen van mijn monitor die er plots mee opgehouden was. Het probleem bleek niet simpel, maar door Erwin wel op te lossen. Vooral de duidelijke communicatie en service van Erwin verdienen een grote pluim.

Cameron Pollock

The Hague

6 januari 2016

Dell LCD monitor blew up

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

I had a Dell LCD monitor that blew up during the summer. It was almost ten years old already, but otherwise was still functioning perfectly. I contacted Erwin who advised that this was a known issue and offered to also do a preventative part replacement on a second identical monitor that I had. I can only say good things about the overall experience and result. Erwin was highly professional, providing clear, complete and specific communication about the problem, part ordering process and ongoing status. All in English too! :) My expectations were met, with an extremely high level of professionalism and service. I would highly recommend Erwin and MonitorKapot.NL

Michiel

Haarlem

5 januari 2016

Onderzoek monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Heel vriendelijk , en behulpzaam en heeft me echt verder geholpen met mijn probleem top!

Alex van Dijken

Leidschendam

16 november 2015

reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

De reparatie van mijn monitor is uitstekend verlopen. De feedback gedurende de reparatie verliep heel goed. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Uitstekend adres voor monitorproblemen, iedereen aan te raden!

Twan van Mierlo

Geldrop

9 november 2015

Goede & snele service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Donderdag avond contact gehad over twee Samsung Syncmaster 245B monitoren. Vrijdag opgestuurd en dinsdag al weer ontvangen. echt een aanrader.

Frits Jalvingh

Lelystad

7 november 2015

Klaar terwijl u wacht ;-)

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn oude maar o zo prettige Samsung monitor had het begeven, en ik kon niets nieuws vinden met dezelfde resolutie. Al snel kwam ik bij Erwin uit voor een reparatiepoging. Het maken van een afspraak had wat voeten in aarde door mijn (te) drukke agenda, maar Erwin was super flexibel (hij bestelde bijvoorbeeld alvast de verwachtte defecte onderdelen) zodat ik uiteindelijk bij hem op de reparatie kon wachten. De monitor is met succes gerepareerd in korte tijd, en werkt weer naar behoren - voor niet te veel geld. Erwin is vriendelijk, zeer kundig en communiceert ontzettend duidelijk. Een aanrader. Bedankt, Erwin!

ERIC MIEDEMA

DEN HAAG

24 oktober 2015

reparatie monitor samsung

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn monitor is weer O.K. De elco's waren kapot en Erwin heeft dit naar volle tevredenheid uit gevoerd. Iemand die zijn vak verstaat. Bovendien erg gastvrij. Absolute top!! Een aanrader als je problemen hebt met kapotte monitor

Fam. Van der Hoeven

Strijen

10 oktober 2015

Reparatie Sony Bravia

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Zeer goede service. Onze Sony Bravia had een defect waardoor we op het punt stonden om een nieuwe televisie aan te schaffen. Toen ontdekten we de website van Erwin. Alhoewel monitorreparatie zijn specialiteit is, wilde hij onze televisie graag nakijken. Na het defect gevonden te hebben, heeft hij de televisie gerepareerd en uitgebreid getest. Het beeld is weer als nieuw. Voor de verrichte werkzaamheden zijn de kosten erg schappelijk. Bovendien hebben we garantie gekregen op het vernieuwde onderdeel. Een aanrader!

Jorian

Moerdijk

6 oktober 2015

Kapotte LG monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Goede services kosten waren van te voren duidelijk ,en hij houd duidelijk op de hoogte hoe het staat met de reparatie. was binnen een week weer terug en het scherm kon zo weer worden gebruikt.

Hans van Santen

Rotterdam

4 oktober 2015

Reparatie monitor scherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Super bedankt voor het repareren van mijn scherm! Ik werd constant op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Ik vind dat de prijs kwaliteit verhouding zeer goed is. Gr. Hans

VvE-BeheerPlus

Wijchen

30 september 2015

perfect

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Toch jammer om weg te gooien, zo'n duur en nog niet zo oud beeldscherm, dat wel uit de garantie is. Monitorkapot.nl gevonden. Deze vakman had het zo gerepareerd, met een grote snelheid en met een continue terugkoppeling over prijs en voortgang. Echt een aanrader. En sinds ik de uiteindelijke kosten hoorde, loop ik met een big smile rond. Dankjewel Erwin, vakwerk en tot een volgende keer!

Martin Zoutendijk

Den Haag

25 september 2015

Monitor knipperde

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Vriendelijk,snel en betrouwbaar. Ik was erg tevreden.

Iris

Rotterdam

25 september 2015

Kapotte monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

helemaal blij nu mijn Dell 24 inch scherm er a.g.v. een stroomprobleem niet meer wilde opstarten. Erwin heeft zich erover gebogen, probleem gelokaliseerd en vervolgens door het vervangen van een aantal onderdelen weer aand e praat gekregen. Onderwijl werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Bij MonitorKapot.nl is je beeldscherm in goede handen. Erwin veel dank!!!

Dick

Delft

24 september 2015

twee schermen kapot

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had twee kapotte schermen staan. Ik heb Beide naar monitorkapot.nl gebracht. Tijdens de reparatie ben ik constant via de mail op de hoogte gehouden over de vorderingen en eventuele reparaties die gedaan moesten worden. Dit was er fijn omdat ik zo zelf kon bepalen om de reparatie waarbij de stroomvoorziening direct op de printplaat bevestigd moest worden uitgevoerd moest worden. Helaas was een scherm te complex om gerepareerd te worden maar het andere scherm werkt nog steeds perfect!

Jan den Besten

Haarlem

15 september 2015

Defecte monitor Samsung

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn Samsung monitor startte steeds iets trager op en op een gegeven moment deed ie helemaal niks meer. Ik op zoek naar een reparateur die dit kon fixen, dus wat doe je...je googled een beetje in het rond. Al snel kom je dan op de site uit van Erwin Aarnoudse en leest daar over de problemen die anderen hadden met hun monitor. Ook staan er juichende recensies over Erwin dus dan is de conclusie snel getrokken. Na eerst wat heen en weer gemaild te hebben waar ook de bevestiging van Erwin in wordt uitgesproken een afspraak gemaakt om de monitor langs te brengen. Zo gezegd zo gedaan. Op vrijdagochtend de monitor gebracht in hoofddorp waar Erwin zijn werkadres heeft,en reeds op zaterdagavond al een mailtje van Erwin binnen dat hij het probleem opgelost had en diverse condensatoren al op voorhand meteen mee vervangen had uit voorzorg! Wat een geweldige service. Maandagochtend is de monitor weer opgehaald en idd doet deze het weer als vanouds. Nogmaals ik beveel Erwin bij iedereen aan die een probleem heeft met een monitor. Grote Klasse Erwin en nogmaals heel erg bedankt en ga zo door met service verlenen.

Karol

Amsterdam

15 augustus 2015

Good service - Dell U2410

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

My screen needed replacing a part, but the diagnosis of Erwin was spot on and it works as new right now. Very good & quick communication. I can definitely recommend Eriwn's services!

Robin

Rotterdam

6 augustus 2015

Hp lp2480zx

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn monitor is weer zo goed als nieuw. Erwin heeft mij continue op de hoogte gehouden van de reparatie. Hij heeft verstand van zaken en de prijzen zijn volgens afspraak. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Aanrader!!

Goedgeluk

hoofddorp

6 augustus 2015

draadloos

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Onze verwachting was boven jan, Hoop dat je blijft helpen in de toekomst. alles geinstaleerd en draadloos aan gelegen topje erwin, Fan goedgeluk

Jaap Poorta

Voorschoten

15 juli 2015

Reparatie SyncMaster 203B

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Vlotte en deskundige reparatie van de monitor. Een aanrader.

Björn

Noordwijk

12 juni 2015

Excellente service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ondanks dat de monitor niet kon worden hersteld (moederbord stuk) is er gezocht naar een oplossing. Het gehele moederbord is vervangen en de monitor is weer geheel als nieuw. Uitstekende service.

E. Brederode

Zoetermeer

29 mei 2015

Dell monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn Dell monitor viel uit, gezocht op internet en vond de site van Erwin. Het was voor mij een vertrouwde site en heb Erwin gebeld de volgende dag mijn monitor gebracht een dag later was deze gerepareerd. De reparatiekosten waren € 30,00. Ben zeer correct en tevreden geholpen. Succes Erwin en nogmaals dank.

D. ter Avest

Hengelo

25 mei 2015

Defecte Samsung monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Goedenavond, Mijn samsung monitor hield ermee op. Ging een seconde aan en binnen een seconde weer uit. Het beeld in deze korte tijd was normaal, maw de pc en grafische kaart deden normaal. Moest volgens mij aan de monitor liggen. Monitor nog niet zo oud dus zoeken naar een reparateur. Kwam deze site tegen en het principe 'No Cure No Pay' sprak mij erg aan. Ben meer dan vriendelijk geholpen door Erwin. Erwin hield me netjes op de hoogte van de vorderingen. Helaas voor mij en Erwin was mijn monitor niet meer te redden. Erwin heeft er veel tijd in gestopt en desondanks is het niet gelukt. Kan een ieder aanraden om een defecte monitor ter reparatie aan te bieden bij Erwin. Kennis van zaken en eerlijk. Erwin succes en ontzettend bedankt . Dick

Johan

Almere

12 mei 2015

Samsung SyncMaster 920n

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Een veel voorkomend probleem zijn versleten condensatoren in de voeding van de monitor, zo ook met die van mij. Erwin heeft de monitor zeer snel gerepareerd, de condensatoren werden vervangen door nieuwe maar vooral veel betere exemplaeren, en de monitor is daarna uitvoerig getest. Reperatiekosten bedroegen 30,- -- een absolute aanrader!

Jan Klop

Hoofddorp

4 mei 2015

Monitor weer perfect

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na problemen met mijn monitor op dit adres gekomen nadat ik diverse sides had bezocht. Nu zie je maar hoe belangrijk de beoordelingen zijn die een beeld geven over de kwaliteit. Nu dit adres is 5 sterren en kan dit ook iedereen aanbevelen.

John Moonen

Amsterdam

17 april 2015

prima service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Omdat ik dagelijks twee monitoren in bedrijf heb, zijn in de loop der jaren, veel monitors stuk gegaan. Deze monitors heb ik niet weggegooid, maar stonden op zolder. Toen ik de website monitorkapot.nl tegenkwam heb ik de 4 monitors van zolder gehaald en ter reparatie aangeboden. Binnen 2 weken waren al de 4 monitors weer perfect gerepareerd tegen een uitermate schappelijk prijs. Daarbij werd ik uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie. Ik beschik nu weer over 4 werkende monitors en kan weer jaren vooruit. Absoluut een aanrader als je een niet werkende monitor weer tot leven wil brengen

l neels

ooltgensplaat

30 maart 2015

monitor service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

uitstekende service en prima vakwerk geleverd eerlijke prijs verhouding zeer aan te bevelen als reparateur voor uw apparaten met dank aan dhr Aarnoudse voor zeer goede en snelle reparatie. l neels

Alfred van Vliet

Veen

24 maart 2015

Reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Absoluut een aanrader. Kosten zijn niet hoog. Service is uitstekend!

John Blake

Amsterdam

6 maart 2015

No cure, no pay :)

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Maanden geleden begaf mijn LG L2000CP het. Onduidelijk wat er mis was, maar leek bij voeding vandaan te komen. Omdat het een erg goede monitor was die moeilijk vervangbaar was (high-res IPS 4:3), heb ik het niet weggegooid. Recent kwam ik Erwin's monitorkapot.nl tegen. Niet gewaagd, niet gewonnen, dus contact opgenomen en monitor afgeleverd. Tot ons beider verbazing bleek het bij testen perfect te werken - en doet het dat sindsdien continu. Er viel dus niets te repareren. Erwin heeft aangegevend dat hij dus ook geen kosten in rekening zou brengen (no cure nodig blijft no cure) en heeft hij zelfs op z'n vrije dag omgereden om het terug te brengen bij me. Dat is pas service! Over de kwaliteit van de reparaties zelf kan ik weinig roepen, maar alleen op basis hiervan een aanrader!

Leo Hovens

Amsterdam

5 maart 2015

Reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Vanwege opstart moeilijkheden van mijn Samsung monitor(Sync Master 203B) heb ik een oproep geplaatst op internet en kreeg vervolgens een reactie van Erwin Aarnoudse met een aanbod om dit apparaat te repareren voor 30 euro(no cure no pay). Na wat mailverkeer heb ik mijn monitor weggebracht en een paar dagen later is hij weer door hem bij mij thuisbezorgd en hij doet het weer of hij helemaal nieuw is.Ik ben er heel blij, en mijn monitor ook! Leo Hovens

WAAROM MONITORKAPOT.NL?

Het apparaat is meestal nog voor 95% in orde. Het is erg zonde om zoveel goede onderdelen af te danken.

Reparatiekosten zijn laag. Dat maakt een reparatie aantrekkelijk in vergelijking met de aanschaf van een nieuw apparaat.

Reparaties zijn in de meeste gevallen duurzaam. Uw monitor, televisie, laptop of PC gaat in dat geval vele jaren langer mee.

Geen uurtarief, maar vaste reparatieprijzen. Zo blijven de kosten laag en zijn er geen verrassingen achteraf.

U wordt uitgebreid op de hoogte gehouden per e-mail. Met duidelijke foto's illustreer ik de tussen- en eindstatus van een onderzoek of reparatie.

U haalt uiteindelijk meer uit uw originele investering.