06 170 22 592 (bellen na 18:00 uur)  Stuur een Whatsapp bericht

Lees onderstaande reviews geschreven door klanten die gebruik hebben gemaakt van de diensten van Monitorkapot.nl.

KPT

Hannover DE

26 november 2021

dead mainboard repaired

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mr. Aarnoudse repaired a dead mainboard of a LG 31MU97Z-B monitor. Diagnose and work were transparent and costs were fair. He even gave tips to prevent problems like the one the monitor killed. That’s what I call good service. Thanks a lot. KPT

Cees

Molenhoek

18 november 2021

monitor repartie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Wij (kantoor met veel monitoren) gooien niets meer weg. Nadat we contact hebben opgenomen met Monitorkapot hebben we besloten, na controle van het defect door de hersteller, om onze monitor te repareren. Ik had zelfs al een nieuwe gekocht maar deze weer terzijde gezet voor mijn oude, nu weer (voor mij) nieuwe monitor. Prijs was ok , communicatie top, zeer aanbevelenswaardig. Van onze kant hartelijke dank .

Iwan

Opijnen

15 november 2021

Reparatie Philips 109B60 CRT Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

- Vooraf: Duidelijke website, overzichtelijk, snelle reactie bij vragen. - Verzenden: Goede afspraken gemaakt en meegedacht over de beste verzendmethode. - Reparatie: Tijdens de reparatie op de hoogte gehouden van zowel voortgang als wat er defect is en dan 1st een prijsopgave, dan pas verder met de reparatie, zoals dit mijns inziens hoort. - After sales: Niets dan lof. Bij mij persoonlijk had GLS schade veroorzaakt aan de voet van de monitor bij de retourzending. Volledig toe te rekenen aan GLS. Erwin heeft, zoals beloofd in zijn voorwaarden, direct een schadeclaim bij GLS ingediend, is inmiddels ook uitbetaald. Heeft zelfs zijn connectie in China ingeschakeld op zoek naar een nieuwe monitorvoet. Hij denkt dus mee en geeft niet snel op, wat voor een klant erg fijn is. Hij streeft perfectie na. Uiteindelijk vond ik de voet in Nederland, maar dat doet niets af aan zijn inspanningen om de klant tevreden te stellen. Ik beveel Erwin zonder enige twijfel aan bij wie dan ook.

martin

amsterdam

7 november 2021

monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

zeer tevreden, helder communicatie, snelle service en dat voor redelijk prijs, bedankt!

Nathalie B.

Groningen

7 november 2021

Laptop scherm vervangen

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Helemaal top en naar wens in goed overleg is het scherm van m'n dochters laptop vervangen! Bedankt, ook namens haar!

Nik

Oegstgeest

23 oktober 2021

Teparatie Acer monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Monitorkapot is een redder in nood! Door een snelle en vakkundige reparatie van mijn computermonitor heeft monitorkapot.nl mij de vervanging van een dure monitor bespaard! De monitor draait inmiddels weer als een zonnetje. Tijdens de reparatie word je goed op de hoogte gehouden van de bevindingen en de voortgang. Daarnaast ook nog een hele vriendelijke en flexibele service waardoor het brengen en ophalen vlekkeloos verliep. Kan iedereen met een defecte monitor aanraden om contact op te nemen, naast dat repareren beter is voor de planeet, kun je jezelf ook een hoop geld besparen.

Pieter

Den Haag

21 oktober 2021

Monitor reparatie review

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Top service en verwachtingen worden heel goed gemanaged, kortom zeker een aanrader en niet zomaar je monitor weggooien maar juist de moeite nemen om te laten repareren.

Marc

Hoofddorp

13 oktober 2021

Reparatie van mijn 34 inch curved LG monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Nou, waar zal ik beginnen! Mijn monitor ging stuk en ik wilde een nieuwe kopen. Ik werd door mijn vrouw geattendeerd op deze website en vond dat ook een beter idee. Zelf repareer ik ook wel eens iets, maar nog geen monitor. Dus contact opgenomen en ik kreeg al snel een reactie. Ik was verbaasd over de analyse en eventuele mogelijkheden, je hebt hier echt te maken met een expert! Dus een afspraak was snel gemaakt. Het main board bleek "stuk" te zijn Erwin bood een scherpe reparatie prijs aan en heeft zelfs aangeboden het oude main board van mijn monitor te kunnen verkopen, aangezien hij deze heeft kunnen fixen met het nieuwe main board. Naast de fijne communicatie met Erwin, heb ik ook een aantal tips gekregen en een monitor die het weer doet. Ik raad een ieder dan ook aan om dit soort dingen door hem te laten repareren, want hij is er kundig en fijn qua communicatie.

Hans Wildschut

Gorinchem

6 oktober 2021

Panasonic Tx-p42vt30e Plasma TV

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na mijn aanvraag over het repareren van deze plasma tv, antwoordde Erwin, dat hij nog weinig ervaring had met plasma, maar dat hij zeker bereid was dit op te pakken, op basis van no cure no pay. Ik was vooral onder de indruk van de uitstekende en uitgebreide informatie om mij op de hoogte te houden van de voortgang van de reparatie. Zelfs met een filmpje van de raparatie. De reparatie is verder uitstekend geslaagd, inmiddels maak ik weer met veel plezier gebruik van deze plasma tv. Een aanrader!

john ingram

zoetermeer

29 september 2021

reperatie lcd en monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

komt de afspraken keurig aan, technisch onderlegd en komt met oplossingen en doet geen losse beloften,

Neil

Leidschendam

26 september 2021

Monitor repaired professionally

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Interactie was altijd netjes en professioneel. Fijn dat de apparaat gerepareerd kon - top dienst!

Peter

Ravenstein

25 september 2021

Reparatie LG 31MU97-B

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik wilde de kabels achter de monitor wat fatsoeneren maar toen viel de monitor uit en wilde niet meer opstarten. De voedingskabel zat er blijkbaar niet goed meer in. Na wat zoeken op internet bleek het waarschijnlijk het bootloop probleem te zijn. Al zoekende kwam ik tevens de website van Erwin tegen. Gezien de goede recensies een afspraak met hem gemaakt. Vandaag om 14.00 uur kon ik hem brengen en een uurtje later het verlossende bericht dat hij hem had gemaakt (opnieuw laden firmware). Ik heb me verbaasd over de snelle reparatie en goede communicatie voor en tijdens de reparatie. Alles werd in detail besproken en via mail nog eens bevestigd. Ook de prijs was schappelijk. Tevens kreeg ik nog wat tips om problemen in de toekomst te voorkomen. Waar vindt je zulke monteurs nog heden ten dagen. Chapeau! Erwin en bedankt.

Reino

Heerenveen

24 september 2021

Reparatie Samsung SyncMaster 203B monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn oude, maar nog steeds dagelijkse, Samsung SyncMaster 203B monitor ging laatst op zwart. Ik kon echter nog wel zien dat de input op het scherm getoond werd, dus waarschijnlijk waren de backlights of de aansturing daarvan kapot. Eerst nog contact gehad met een reparateur wat dichter bij huis, maar gezien de leeftijd van de monitor wilde die de klus niet eens aannemen, omdat er waarschijnlijk toch geen onderdelen meer voor te krijgen zouden zijn. Uiteindelijk bij monitorkapot.nl terecht gekomen. Toen ik onder het kopje "NO CURE NO PAY" mijn monitor zag staan, dacht ik; "Mooi! Die heeft ervaring met het repareren van mijn monitor". Gelijk gebeld, afspraak gemaakt en de volgende dag de monitor langs gebracht. Twee weken later kreeg ik het bericht dat mijn monitor weer als vanouds werkte. De backlights functioneerden nog perfect, maar de oorzaak was een bolle condensator en (als gevolg daarvan) een doorgeslagen zekering. Met het vervangen van deze twee onderdelen heeft mijn monitor een tweede leven gekregen. Aangezien de monitor al 17 jaar oud is kan ik me voorstellen dat mensen zeggen; "Koop gewoon een nieuwe!". Deze monitor is echter één van de laatste uitgebrachte modellen met een 4:3 verhouding (1400x1050 resolutie). Daarna kwamen er alleen nog maar breedbeeld monitoren (16:10 of 16:9) op de markt. Ik ben er daarom nog steeds erg wijs mee. Bovendien scheelt het natuurlijk ook flink wat elektronisch afval als we hardware op deze manier een tweede leven kunnen geven. Het contact met Erwin heb ik als zeer prettig ervaren. Duidelijke afspraken kunnen maken en ook een duidelijke uitleg van zijn kant over zijn plan van aanpak en mogelijke scenario's. De service en prijs-kwaliteitverhouding zijn uiteindelijk onovertroffen. Absolute aanrader!

Tim Meijers

Zoeterwoude

10 september 2021

Monitor elders als total loss verklaard

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn monitor LG 34UC87B-c ging van de een op de andere moment niet meer aan. Wat zonde is want het is een mooie ultrawide monitor. Wij waren eerst naar een andere computer/monitor reparatie zaak gegaan in leiden, lekker in de buurt. Deze hebben de monitor "onderzocht" en kwamen binnen een dag terug met de melding: "Uw monitor is kapot, om dit te repareren moeten wij het scherm vervangen, dit is te duur, we verklaren hem total loss. U kunt hem op komen halen." Gelukkig no cure no pay, maar toch wel even schrikken. Maar ik ben vrij technisch en kon zelf al constateren dat het nooit het scherm zelf kon zijn want ook het lampje ging niet meer aan, het probleem zou elders moeten liggen. Ik liet het er nog niet bij zitten, bij toeval zag ik de website Monitorkapot.nl en dacht, laat ik eens kijken waar deze zaak zich bevindt. Bleek gelukkig relatief dichtbij en besloot contact op te nemen. Direct al kreeg ik een bericht dat ik de monitor langs kon brengen en hij had al een vermoeden wat het zou kunnen zijn. Na inspectie wist hij het zo goed als zeker, want dit is een probleem wat vaker voorkomt met dit soort schermen van LG. De mainboard van de monitor had een oude firmware die problemen had met het verkeerd afsluiten van de monitor (stekker uit de muur als hij nog aan staat), waardoor hij in een niet functionele staat terecht komt. Hij had helaas de nieuwe verbeterde firmware niet in huis en moest hiervoor een nieuwe mainboard bestellen bij zijn leverancier om vervolgens hiervan de firmware over te nemen en toe te passen op mijn mainboard. Onverhoopt door corona was de levertijd van deze mainboard flink opgelopen en hebben we ongeveer 3 maanden moeten wachten tot hij binnen kwam. Wel fijn vond ik dat Erwin ons elke zoveel weken op de hoogte hield van de updates die hij kreeg van de leverancier. Afijn na het wachten voorbij was wist hij de monitor weer leven in te blazen. Ook waren wij zeer blij met wat Erwin vroeg voor de reparatie. Prijs kwaliteit verhouding valt niet te toppen voor de moeite die hij heeft gedaan voor ons in die 3 maanden. Al met al we zijn super blij met onze monitor weer vol in actie, mijn vriendin weer helemaal happy. Muziek/video bewerking op een ultra-wide monitor is wel echt beter dan een normale monitor aspect ratio.

Alfred Sodenkamp

SPIJKENISSE

6 september 2021

Reparatie RGB monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

2 oude Microvitec CUB monitoren laten repareren en deze zijn beide weer werkend. Professioneel en vakkundig en zeer schappelijke prijzen. Indien je oude beeldbuis monitor weer werkend wil hebben eindelijk een goed adres.

Ton

Savelkoul

28 augustus 2021

reparatie LG 31MU97-B

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik heb ook de LG 31MU97-B uit 2015 met het bekende bootloop probleem, en lang getwijfeld om hem te laten maken omdat ie maar tot 60Hz gaat en geen HDR heeft. Communicatie met Erwin is top. Omdat het om een dure monitor gaat heb ik (en mijn vrouw) de monitor gebracht en opgehaald. Bij het ophalen nog zeker een half uur gekletst, bleken een zelfde studieachtergrond te hebben. Erwin is zeer begaan met de reparaties van monitoren, en ik ben ook zeer tevreden met de reparatie van de monitor. Ik heb het probleem al eens gehad in de garantieperiode. Toen hebben ze de hele printplaat vervangen bij LG. Daarna had ik probleem met uniformiteits-instelling van het scherm (helemaal flets). Dat is na de reparatie bij Erwin ook weer in orde. Erwin bedankt!

Lucy

Westland

9 augustus 2021

LG ultrawide

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn LG 34UC97-S wilde niet meer aan en na zelf alles uit elkaar schroeven kwamen we er ook niet uit.. Na wat googlen heb ik Erwin gevonden. Hij had gelijk een idee wat het kon zijn, en gaf hier duidelijke uitleg over. Voor een vooraf heldere en goede prijs heeft hij hem weer gerepareerd. Ook super: garantie mocht het weer gebeuren, maar daar gaan we niet van uit. :) Héél blij dat mijn prachtige monitor het weer doet!

Peter Roos

Den Haag

8 augustus 2021

Monitor LG 5k

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Prima gerepareerd, snelle service, goed bedrijf, zeker kom ik hier terug als ik wat heb met een monitor.

F. Bakker

Oudehaske

28 juli 2021

reparatie oude monitor/tv

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekend adres, prettige snelle communicatie over reparatie en mogelijkheden en duidelijke prijsafspraak die ook werkelijk de prijs is. De reparatie is natuurlijk ook goed.

Liesbeth

Brielle

26 juli 2021

Reparatie TV

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Duidelijke afspraken. Prettige communicatie. Top service.

Disa Shipping

Zwijndrecht

14 juli 2021

Camera monitor.

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Zijn erg goed geholpen. Contact was goed en duidelijk. Een vriendelijke man die er veel verstand van heeft en denkt mee met de klant. Het is ons goed bevallen en i.v.m. ons varende beroep mogelijkheden bespreekbaar. Gelukkig was de reparatie bij ons een kleinigheidje en heeft ons toch best hoop centjes en extra werk bespaart.

Mikael Hedlund

Stockholm

9 juli 2021

Brought to life again

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

My rather expensive monitor for video editing suddenly died on me. Erwin knew the answer to why it failed and fixed in to time and send it back before I knew it. Great service, great result. Thank you Erwin, now my editing suite is back in good running order again!

L.Stegeman

Tubbergen

8 juli 2021

Gewoon top

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Wij hadden een wat oudere Monitor voor onze beveiligings camera's. Helaas ging deze defect. Een nieuwe versie van dat type zou veel geld gaan kosten. Daarom onze monitor naar monitorkapot.nl gestuurd. Voor een heel redelijk bedrag is onze monitor daar gerepareerd en werkt nu weer perfect. Zeker aan te raden om je defecte monitor hier heen te brengen. Goede communicatie en verstand van zaken.

Nora Chen

Delft

28 juni 2021

Monitor repair

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Fast and reliable!

Gidi

Rijen

18 juni 2021

reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik geef nooit zo snel een review maar nu krijgt monitor-kapot van mij 3x 5 sterren. De tussentijdse rapportage werkt ook perfect.

Freddy Perdok

Uithuizermeeden

16 juni 2021

Hartstikke tevreden!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Laatst ging helaas mijn monitor stuk (AOC352UCG) een 35 inch 3440x1440 ultrawide scherm. Toen mijn verdriet voorbij was en ik weer bij zinnen was. toch maar even naar opties gekeken. Keuze was eigenlijk simpel een nieuwe monitor kopen of kijken of die gerepareerd kan worden. Een vergelijkbare scherm ben je sowieso wel 500 euro kwijt. Toch maar kijken hoe de reparatie opties zijn. Een vriend van mij wees mij op monitorkapot.nl. Ik heb er even over nagedacht en dacht no cure no pay en als die niet gerepareerd wordt kan ik altijd nog een nieuwe kopen. Altijd een poging waard. De afstand was zeker geen probleem. De monitor heb ik goed ingepakt opgestuurd en via PostNL verstuurd. Het probleem was gauw gevonden en gerepareerd. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Reacties op de mail waren erg vlot. Kortom ik kan weer lekker gamen met mijn monitor. Ik ben hartstikke tevreden met de snelheid, de deskundigheid en resultaat! zeker een aanrader!

David

Lisse

3 juni 2021

Reparatie 27 inch van 10 jaar

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Hoera mijn prachtige monitor werkt weer. Deze heeft minimaal 8 maanden in de kast gestaan. Op een gegeven moment was ik het zat en zocht een reparateur. En vond monitorkapot.nl Monitorkapot.nl heeft een eerlijke diagnose gesteld met het risico dat het niet meer goed kwam. De monitor is van binnen schoon gemaakt en doet het weer. Voor maar 79 piek! Thx Erwin!

Diederik

Den Haag

3 juni 2021

Reparatie Lenovo Thinkvision

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin heeft mijn monitor voor een zeer schappelijke prijs gerepareerd. Er was een probleem met de aansturing van de backlights waarvoor hij een component heeft vervangen. Knap! Ook communicatie helder en vriendelijk. Veel dank!

Paul

Houten

27 mei 2021

Reparatie oude Eizo CRT monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had contact gezocht met Monitorkapot omdat mijn oude CRT monitor die ik gebruik voor Retro gaming de geest had gegeven. In de omgeving kon ik niemand vinden die deze oude techniek nog wou repareren, maar hier wilden ze er graag naar kijken. Prijzen waren meteen duidelijk en het beste is dat de monitor nu weer perfect werkt! Ook erg vriendelijk geholpen, volgende keer dat er iets stuk gaat in huis kom ik hier zeker terug.

Anthony

Zoetermeer

26 mei 2021

27" LCD monitor snel en betaalbaar gerepareerd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn oude 27" Asus monitor was al ongeveer een jaar kapot, weggooien vond ik zonde. Zeker omdat er vaak maar een enkel klein onderdeeltje kapot is. Na Monitorkapot.nl te hebben gevonden heb ik een berichtje gestuurd om de monitor te laten repareren. Ik kreeg snel bericht terug en diezelfde dag kon ik mijn monitor nog afleveren. Al 2 dagen later kon ik mijn gerepareerde monitor weer ophalen. Ik kreeg via de mail een uitgebreide beschrijving wat er kapot was met foto's/filmpje ter ondersteuning. Al met al snelle, fijne en betaalbare service. Weggooien van zo'n apparaat is zonde als je het zo makkelijk kan laten repareren!

Jos Roebroek

Westerland 7

3 mei 2021

Reparatie LG 4K 31" monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na 3.5 jaar deed mijn fantastische echte 4k (4*HD) 31" LG monitor plotseling helemaal niets meer. Bij LG zelf vond ik weinig of geen aanknopingspunten voor reperatiemogelijkheden. In tegenstelling totTV's is thuisbezoek door een LG monteur niet mogelijk. Echt onbegrijpelijk voor een monitor van ca. 1000 euro, Menig TV is goedkoper). Via surfen op Internet vond ik monitor.nl. Tijdens een eerste telefoontje wist Erwin meteen wat het was: de EPROM moest opnieuw geflasht worden. Blijkbaar een typisch LG probleem voor dit type monitor. Dus, na afspraak, samen met mijn partner naar Erwin gereden en de monitor afgeleverd. Tijdens onze 'wacht op reparatie-wandeling' in de mooie duinen van Katwijk belde Erwin al dat de monitor gerepareerd was.Alleen het zwakke joystick knopje aan de onderzijde moest ik zeer voorzichtig behandelen omdat het inmiddels uiterst kwetsbaar was geworden. Omdat ik de monitor minimaal 12 uur per dag gebruik verzocht ik Erwin een nieuw knopje te bestellen en de monitor bij hem te laten. Waarschijnlijk door de blokkade van het Suezkanalal duurde de uiteindelijke reparatie iets langer dan Erwin gewend was (knope komt uit Zuid Korea). Afgelopen zaterdag hebben wij de monitor weer opgehaald.Hij functioneert weer als nieuw voor een zeer schappelijk reparatiebedrag. Dus ik kan monitor.nl zeer aanbevelen als een deskundig en klantvriendelijk monitor-reparatieadres

Adam

Amsterdam

3 mei 2021

LG Ultrafine 5k repair

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

The ports of my LG ultrafine 5k display got slightly detached from the board, which rendered the monitor useless as the cables didn't get detected, and thus the monitor was simply not working. I contacted LG's official support, which replied after 12 days (!!) that I have to contact Apple since this is where I've bought this. Apple said I should contact LG. I contacted Erwin and he was available on the same week, giving me detailed explanations of what happens with my monitor, how he intends to fix it, and estimated repair times. My monitor is now as good as new and Erwin was always responsible (most replies happened within the same day). If you want a quick yet professional fix for your monitor while being up to date, I highly recommend Erwin. I will surely contact him for future help with monitors.

Robbie van der Knoop

Amsterdam

3 mei 2021

Samsung monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Het is nooit leuk als er dingen kapot gaan. Erwin echter, weet het bijna leuk te maken. Ik werd super vriendelijk behandeld, gedurende de reparatie op de hoogte gehouden van de voortgang (met foto’s) en wat de beste oplossing was. En zo had ik na een paar dagen, en voor een zeer schappelijke prijs, weer een vakkundig gerepareerde monitor op mijn bureau staan. Ik kan Monitorkapot.nl niet genoeg aanraden. Had ik 10 sterren kunnen geven, dan had ik dat gedaan. Nogmaals bedankt voor de geweldige service Erwin.

Michel

Delft

25 april 2021

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Nette en vriendelijk klantervaring. Goeie ervaring met het repareren van mijn monitor. Ik ben live op de hoogte gehouden, tot bleek dat mijn monitor-moederbord vervangen moest worden. Daarna werden steeds netjes opties geboden en ik werd netjes van de voortgang op de hoogte gehouden. En uiteindelijk had ik weer een werkende monitor. De klantafhandeling is gewoon erg netjes en de prijs is eerlijk.

Jan Jaap

Poppingawier

19 april 2021

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

prima service, mijn 34 inch curved monitor doet het weer. heel blij mee.

Saskia

Amsterdam

8 april 2021

LG 31MU97 weer stuk

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn LG 31MU97-monitor heb ik twee jaar geleden door Erwin laten rapareren. Deze monitor staat erom bekend bij stroomonderbrekingen stuk te kunnen gaan en dat is twee weken geleden opnieuw gebeurd toen ik de monitor kantelde en de stroomkabel niet goed contact maakte en eventjes "knetterde". Hierna was de monitor zo dood als een pier. Opnieuw naar MonitorKapot gestuurd en binnen een week gerepareerd terug gekregen. Perfecte service voor een zeer schappelijk bedrag. Niets dan lof.

H. Smits

Leiden

1 april 2021

Reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn monitor die last had van uitvallen en na aantikken weer op starte. gezocht op internet naar een reparateur en daar de firma Monitorkapot.nl terecht gekomen. Een mail gestuurd met de vraag of de monitor gerepareerd kon worden. Dat was mogelijk en heb de monitor bij het bedrijf afgeleverd. Daar is hij naar tevredenheid gerepareerd en ook mochten er alsnog een fout optreden ik weer contact kan opnemen. Prima service

Han Furnee

Amsterdam

19 maart 2021

Eizo ColorEdge CG235W kapot

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn Eizo ColorEdge CG235W monitor deed het niet meer. Erwin heeft hem onderzocht en mij keurig op de hoogte gehouden van zijn bevindingen. Helaas was de monitor echt stuk, en niet meer te repareren. Ben blij dat ik dat zeker weet alvorens hem weg te doen! Volgende keer kom ik zeker bij Erwin terug!

mark

Diemen

14 maart 2021

LG 34UM59-P kapot na 3 jaar

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

mijn LG extra wide screen 34 inch ging van het 1 op het andere moment van normale kleuren naar blauwachtige kleuren en had een vreemde " band/gloed" rond de randen. Monitor is net 3 jaar oud. Ik heb geprobeerd via de website van LG erachter te komen wat het me zou gaan kosten om te laten repareren. Nadat ik de formulieren had ingevuld online, werd me doodleuk verteld dat ik geen garantie meer had...vertel me iets wat ik niet weet alsjeblieft. Na wat reviews te hebben gelezen over de service van LG had ik er eigenlijk geen zin meer in. Daar wordt vaak gezegd dat je maar een nieuwe moet kopen, want repareren is duurder en de service was niet om over naar huis te schrijven. Ik had het eigenlijk al opgegeven....totdat ik dus monitorkapot.nl tegenkwam als 1e google hit. Wat reviews gelezen wat direct vertrouwen gaf. Ik bekeek de prijzen...en schrok daarvan (positief). Erwin krijgt van mij een 10 voor service, klantgerichtheid, prijzen en bekwaamheid. Ik had binnen 3 dagen mn monitor helemaal werkend terug. Hij hield me tussendoor netje up to date over hoe zijn onderzoek ging naar het vinden van de oorzaak. Het bleek een simpeler probleem te zijn dan gedacht, waar Erwin dus ook heel eerlijk over was. Ik heb mn monitor zelf gebracht en opgehaald, wat ik ook lekker makkelijk vond. Het reparatieproces kon mijns inziens niet beter zijn gegaan. Ik kan hem dus ook van harte aanbevelen.

Daniel

Gouda

4 maart 2021

Backlights vervangen

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

De backlights van onze tv waren kapot gegaan, waardoor ons beeld zwart was. Meerdere reparatie services opgebeld die allemaal vertelde dat we beter een nieuwe tv konden kopen. Via Google bij Erwin terecht gekomen. Hij heeft onze tv vakkundig gerepareerd. Ondertussen zijn wij weer aan het genieten van onze tv!

Egbert

Amersfoort

2 maart 2021

Backlight gefixt

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn 40 inch Philips monitor (BDM4065UC) was defect. Ik heb contact gezocht met Philips zelf waar ik in een video de status van de monitor liet zien. Na veel heen en weer gemail waarbij ik steeds andere personen te spreken kreeg was het bericht dat er geen garantie meer op de monitor zat. Joh, daar was ik zelf ook al achter. Ik wilde alleen dat mijn monitor weer gefixt zou worden. Een bericht later werd mij verteld dat het waarschijnlijk de LCD zou zijn en dat het goedkoper zou zijn om een nieuwe monitor aan te schaffen. Toen ik op het model van mijn monitor ging zoeken kwam ik op deze site terecht. Ik heb contact opgenomen en dezelfde video van de status van de monitor doorgestuurd. Ik kreeg snel reactie met daarbij direct wat het probleem waarschijnlijk zou zijn (backlight defect) en een prijsopgave. Uiteindelijk een afspraak gemaakt waarna ik de monitor verzonden heb. Ik kreeg steeds updates via de mail over de voortgang en de verwachte datum dat er aan mijn monitor gewerkt zou gaan worden. Vervolgens het verlossende bericht dat de monitor gerepareerd was. Ik heb besloten om de monitor op te halen in verband met het formaat en de kans op beschadigingen tijdens transport. Dat was geen enkel probleem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de fix en de manier van communiceren, daar kunnen veel bedrijven wat van leren! De monitor is inmiddels een maand lang elke dag meerdere uren gebruikt. Doet het alsof er nooit iets aan defect is geweest. Ik zou monitorkapot.nl aan iedereen aan raden!

Nirish Alakhramsing

Leiderdorp

1 maart 2021

scherm deed het niet meer.

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had een vrij duur scherm aangeschaft en ongeveer 2a3 jaar van genoten totdat hij recent geen beeld meer gaf, maar wel aan was. Ik had bijna weer een nieuwe dure scherm aangeschaft, maar ik heb mij toch beraden om een reparatie poging aan te gaan, omdat Montorkapot.nl no cure no pay aangeeft. Ik heb Erwin gesproken en mijn scherm zelf overhandigd. Zijn kennis over schermen stelde mij gerust dat hij niet zomaar wat aan gaat knutselen. Vrij kort daarna heeft hij mij een mail gestuurd de bevindingen. De oorzaak met fotos en van de verbrandde coil, en de test na de reparatie. Vakkundig werk en uitleg. Dikke aanrader!

Martin

Oegstgeest

22 februari 2021

TV Reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

TV kapot, eerst waar ik hem gekocht gebracht daar zeiden ze dat de reparatie 750,.- euro kostte, omdat het paneel kapot zou zijn. Toen wat gegoogled en kwam ik op deze site terecht. Het duurde wel wat lang, maar dat kwam omdat de onderdelen niet snel genoeg bezorgd werden (feestdagen) . Paneel bleek niet kapot te zijn maar een heel klein ander onderdeel zo groot als een speldeknop. Uiteindelijk 99,- euro betaald en weer een tv als nieuw. Ook keurig tussentijds op de hoogte gehouden per mail, met de vraag of ik de reparatie wilde doorzetten, Keurig dus echt een aanrader !! Nogmaals bedankt Erwin !

Luc

Wageningen

13 februari 2021

5 kapotte schermen

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Via een collega bij Erwin uitgekomen. Meerdere bedrijven zeiden dat een backlight reparatie vrijwel net zo duur zou zijn als een compleet nieuwe tv kopen maar Erwin bewijst dat het anders kan! Hij is super professioneel en houdt je goed op de hoogte van de status.

W. Machielse

Bilthoven

7 februari 2021

Perfect service en reparatie!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

De heer Aarnoudse heeft zich uiterst bekwaam en deskundig getoond in het repareren van onze prachtige LG Ultrafine monitor, en tegen zeer lage kosten. Wij zijn ontzettend blij! Na een grondig onderzoek en analyse wist hij snel een defect in 1 van de MOSFETs op de voeding te detecteren. Hierdoor gaf de voeding geen uitgangsspanning waardoor de monitor niet geactiveerd kon worden. Hij heeft de MOSFETs vervangen voor een kwalitatief betere variant met een geïntegreerd koelplaatje die een veel grotere stroomsterkte en daarmee een groter vermogen aankunnen. Hiermee is de kans veel kleiner geworden dat dit defect op termijn weer optreedt en hoefde gelukkig de duurdere LED driver module en/of mainboard hiermee niet ook vervangen te worden. Alles prachtig geillustreerd met gedetailleerde fotos van componenten en de gerepareerde onderdelen. Ook vooraf steeds helder gecommuniceerd met een duidelijke opgave van eventuele te verwachten kosten. In ons geval vielen die gelukkig aanzienlijk lager uit. Hopelijk zal er niet nog eens een defect optreden in de toekomst maar als dat wel gebeurt geven we de LG Ultrafine monitor graag weer in reparatie bij de heer Aarnoudse. Van harte aan te bevelen!

Jesper

Amsterdam

2 februari 2021

Klasse service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin heeft mij zeer goed geholpen, en ook nog eens binnen een dag. Ook was hij bereid om een en ander uit te leggen over de geleverde service. Ik weet zeker dat ik een volgende keer (laten we hopen dat dat even duurt) weer bij hem zou aankloppen. Chapeau!

LG 4k monitor

Rotterdam

28 januari 2021

Duidelijk, goed, vriendelijk en betrouwbaar.

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn mooie LG 4K scherm had geen teken van leven meer na een stroomstoring. Hij ging niet meer aan, maakte geen geluid. backlight ging ook niet aan, helemaal niks. Een paar dagen lopen zoeken naar een mogelijke oplossing, van alles en nog wat geprobeerd maar nee. Toen kwam ik op de website van MonitorKapot.nl, contact opgenomen en de probleem was bij hun bekend en op te lossen. Na een afspraak heb ik de scherm gebracht en achtergelaten. 2 dagen later kreeg ik goed niews dat mijn scherm weer werkt met een mooie foto erbij van de werkende scherm. Nu heb ik hem natuurlijk weer in gebruik. ik kan de diensten van MonitorKapot.nl zeker aanbevelen. Mvg,

ramazan

rotterdam

27 januari 2021

display

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

top service top uitleg top reparatie zeker een aanrader

Kwarley

Ouderkerk aan de Amstel

24 januari 2021

Fantastische service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle goede top service en dat allemaal voor een prikkie! Echt een aanrader!

Fred

Hijken

15 januari 2021

Vakbekwaamheid en Servicegerichtheid

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Intussen heb ik al diverse malen een beroep gedaan op de reparatie- en service mogelijkheden die de man achter Monitorkapot.nl mij heeft geboden. Hij is behalve een expert op monitorgebied, zoals zijn website doet vermoeden, maar is na enig inlezen en zelfstandig onderzoek ook in staat om zich te wagen aan geheel andere techniek en apparaten zoals een complexe digitale synthesizer of diverse problemen op het gebeid van Apple apparatuur en grafische kaarten. Behalve deze flexibele houding en capaciteiten, is de man achter Monitorkapot ook een man die doet wat hij belooft en dat gebeurt dan ook via zo nodig intensieve email-uitwisseling of bestudering van technische hulpbronnen. Het kostenplaatje dat de man achter Monitorkapot presenteert, is ook zeer schappelijk te noemen, zeker in vergelijking tot de complexiteit en de soms noodzakelijke voorstudie of internet-documentatie die er voor nodig is om zulke diverse electronica-apparaten te kunnen repareren. Al met al dus een 9.8 voor zijn inzet en service.

Luka

Leiden

10 januari 2021

Uitstekende reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Super tevreden over de gehele afhandeling van de reparatie. Erwin heeft altijd netjes contact gehouden over de status van de reparatie. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, TV werkt weer als vanouds voor een prima prijs. Zeer te spreken over de ophaalservice, dat scheelde een hoop gedoe. Mocht je een beeldscherm hebben wat aan vervanging toe is, zou ik Erwin zeker aanraden!

Egbert Dijkstra

Amsterdam

9 januari 2021

Reparatie scherm laptop

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Scherm van mijn laptop is naar tevredenheid gerepareerd (kabel vervangen). Duidelijke communicatie over aanpak, kosten en verwachtte oplevering vooraf. Bij met de service! Op deze manier krijgt mijn laptop een tweede leven.

Arthur Winailan

Zoetermeer

7 januari 2021

Reparatie Monitor AOC u2777pqu

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik heb bij prijs-kwaliteit verhouding **** gegeven. De reden hiervan is dat er tegen mij werd gezegd dat de mainboard kapot is. Het een kleine moeite om het oude mainboard even te laten zien als bewijs. Ondanks deze kleine minpuntje heeft Erwin uitstekend werk geleverd.

MdJ

Amsterdam

6 januari 2021

Reparatie Samsung TV

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Kwam bij toeval achter dit bedrijf. Voor de kerst bracht ik mijn TV die 1½jaar stuk op zolder stond. Hij stond daar omdat mijn gevoel zei dat het mogelijk moest zijn om hem te laten repareren. Bij verschillende winkels was mij verteld dat de kosten misschien hoger zouden zijn dan die van een nieuwe TV. Dus ik heb toen maar een nieuwe gekocht. Tussen kerst en nieuw jaar kreeg ik bericht dat de TV gerepareerd was. Door tijdgebrek was ik niet in staat om hem op te halen. Dit was geen enkel probleem en in het nieuwe jaar was ook goed. Score Voldoet aan verwachtingen: Voor dit soort bedrijf is dit geen criteria (Soms is kapot ook echt kapot) Prijs-kwaliteitverhouding: Wat mij zeer goed beviel was de duidelijkheid m.b.t. de kosten. Service:Daar moet dit soort bedrijven het van hebben en dat is hier uitstekend op alle fronten.

Robert Van Elst

AMERSFOORT

18 december 2020

Reparatie back light LG 55" smart TV

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Reparatie van 6 jaar oude LG 55" smart TV. Heel tevreden over het resultaat. Duidelijke prijsstelling vooraf. Tussendoor per mail goed geïnformeerd over de voortgang (uitleg en toelichting met foto's). Was een stuk rijden vanuit Amersfoort maar uiteindelijk veel goedkoper en duurzamer dan aanschaf van een nieuwe TV. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Anoniem

Breda

14 december 2020

Perfect geholpen

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Vriendelijk, correct en duidelijk antwoord gehad. Kort daarna snel de monitor hebben kunnen laten repareren voor een goede prijs. Top!

laurens

houben

27 november 2020

reparatie monitor geslaagd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle reactie op eerste mail over probleem met meteen achteraf gebleken juiste diagnose. Prijs genoemd, (100 euro). Opgestuurd en een week later terug en hij doet het! Ook nog twee keer een mail over de voortgang. Dus prima. Laurens

Robert

Eindhoven

20 november 2020

LG reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Onlangs had ik een probleem met m'n monitor die deed het opeens niet meer na een stroomuitval. Blijkbaar komt dit vaker voor. Wat ik nooit meer zal doen is het laten repareren bij een lokale winkel, die hebben echt totaal geen verstand van dit soort dingen (ook al is het hun vak). Het beste wat je kunt doen is even een mailtje naar monitorkapot.nl sturen, binnen een paar dagen was het vakkundig gerepareerd voor een goede prijs. Hij reageert ook snel op je mailtjes voor allerlei vragen dus deze kan ik je echt aanraden!

Stefan

Soest

13 november 2020

Nieuw leven voor LG UltraFine 5K

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn LG UltraFine 5K scherm raakte ineens defect zonder duidelijke oorzaak. Na de eerste reparateur die na 10 dagen vertelde het niet op te kunnen lossen, toch maar het defect verder laten onderzoeken bij Erwin. Ik had lage verwachtingen, gezien de vorige ervaring bij een andere reparateur. Maar uiteindelijk, na onderzoek door Erwin, is het mainboard vernieuwd en heb ik weer een monitor die functioneert! Hij verdient daarom ook mijn waardering door middel van deze review.

Adam Booij

Weesp

13 november 2020

Dell monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ronduit uitstekend.

E.J. Hollebrandse

Den Haag

6 november 2020

beeldscherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn samsung beeldscherm voor mijn pc deed het opeens niet meer. Er bleek inwendig iets met de voeding (kortsluiting). Mooi ontdekt en gerepareerd. Prettig contact en uitleg gekregen. Ik ga dit adres zeker aanraden aan anderen, aangezien ik geen andere winkel heb gevonden dit beeldschermen maakt.

Marcel van Engelenburg

Leusden

1 november 2020

Reparatie 34" LG monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Drie maal VIJF STERREN! Monitorkapot.nl heeft ze op alle fronten verdiend. Niet alleen werd de reparatie snel uitgevoerd (ben erg afnakelijk van deze monitor ivm RGB-kleurenspectrum). Daarbij is men erg transparant wat er aan de hand is en rekent ook geen cent meer dan vooraf opgegeven na onderzoek. Een jaar garantie op gedane reparatie. Dat doen er niet veel. Als je al garantie krijgt is het maximaal 3 maanden. Ik kan jou met mijn opgedane ervaring als klant bij Monitorkapot.nl, dit bedrijf 100 procent aanraden als je een defecte monitor hebt. Ultra sscherpe prijs, transparante reparatie, een jaar garantie op gedane reparatie. Goeie club hoor!

Peter Heijnen

Zoetermeer

26 oktober 2020

reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Afspraken : OK Correspondentie : OK Gewoon goed en betrouwbaar

marcel

voorschoten

26 oktober 2020

55 inch televisie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

mijn tv stopte er ineens mee,wel geluid geen beeld meer de tv was pas 6 jaar oud,garantie verlopen natuurlijk! contact gezocht met monitorkapot.nl erwin heeft de tv weer kunnen maken,hier waren we zeer blij mee erwin houd je op de hoogte van de werkzaamheden en levert prima service

Marijke Van Aart

Noordwijk

23 oktober 2020

Samsung tv na blikseminslag gemaakt

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Goede service en gerepareerd voor weinig kosten. Heel blij mee, een aanrader!

Nicolas de Jong

Tilburg

20 oktober 2020

Reparatie LG 31MU97Z

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn LG 31MU97Z deed op een dag helemaal niets meer. Waarschijnlijk een elektrisch probleem en doet het paneel het nog goed. Maar tegenwoordig hoor je alles weg te gooien en opnieuw te kopen. Jammer, want heel fijn scherm. En milieu natuurlijk. Gelukkig kwam ik monitorkapot.nl tegen. Heel eenvoudig een afspraak gemaakt. Twee weken later anderhalf uur daar naartoe gereden en monitor afgegeven. Een strandwandeling later bleek het probleem al gevonden en gerepareerd. Via betaalverzoek betaald en goede uitleg gekregen met tips over gebruik. Uitstekende service dus en aan te raden voor iedereen die een defecte monitor heeft.

Maarten Goedeme

Schoten

12 oktober 2020

Montior LG 31 inc

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Geweldige service, ik ben zeer tevreden. Spijt dat ik mijn vorige monitor ook niet naar hier bracht om te repareren aangezien men dit zelfs onder garantie niet meer wilde herstellen bij LG met net hetzelfde probleem. Bedankt!!!

Gerard

Den Haag

10 oktober 2020

monitor kapot

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Prima repair tegen een redelijke prijs,. Eerlijke deal en reparateur komt afspraak na Houdt je goed op de hoogte van de voortgang en wat het probleem is Eerlijke deal

S. P.. Quartey

De Meern

5 oktober 2020

Heel tevreden met reparatie diverse repaties

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn directeur heeft me i.v.m. lagere reparatiekosten gevraagd om de reparatie van diverse defecte monitoren en beeldschermen om contact met monitordefect.nl te nemen. Resultaat: Meerdere monitoren en beeldschermen zijn al gerepareerd door monitordefect.nl voor ons bedrijf en ze werken weer naar ons verwachtingen.

Ellen

ABCOUDE

5 oktober 2020

reparatie monitor en TV

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Monitorkapot : goed vakmanschap, snelle en duidelijke communicatie over het probleem en het zoeken naar een oplossing, goede service. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.

Tiago

Den Haag

28 september 2020

Monitor repair

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

The service received was excellent. Very thorough and detailed reports sent before the repair actually went ahead. Erwin is an outstanding professional and i definitely recommend his services to anyone in need.

Geurt Pieter Maassen van den Brink

Surhuisterveen

28 september 2020

31mu97 defect

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

De LG 31MU97 was uitgevallen (stekker viel eruit) , op de Facebook van Monitorkapot al gelezen dat de oorzaak vaak een corrupte firmware kan zijn. Via het invulformulier op de site aangegeven dat ik graag wilde langskomen met de monitor (had net na 4 jaar de doos weggegooid). Per mail kwam al gouw een bericht terug dat ik na anderhalve week wachten terecht zou kunnen. Op de bewuste dag de monitor ingeladen en na 2 uren rijden kwam ik in Rijnsburg aan. Daar werd ik hartelijk ontvangen en werd de monitor achter gelaten. Met mijn echtgenote toen naar een strandtent gereden voor een overheerlijke lunch. Tijdens het eten kwam er al bericht terug dat de monitor al weer speelde. Na nog even van het zonnetje te hebben genoten, weer terug gereden naar het reparatie-adres. Daar weer vriendelijk ontvangen en de monitor werkend te zien gekregen. Na het afrekenen (via Tikkie) van het vooraf bekende bedrag (de bedragen zijn op de website te vinden) weer vertrokken richting het Noorden van het land.

Bernard Beemsterboer

GOUDA

24 september 2020

SAMSUNG Syncmaster 244T doet het weer

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

De ruim 12 jaar oude monitor stond klaar om afgevoerd te worden maar een tweede scherm kan toch nuttig zijn vandaar op internet gezocht naar mogelijke oorzaak. Falende condensatoren zou het probleem moeten zijn. Nieuw setje verkrijgbaar via o.a. Amazon (niet mijn favoriet). Kleinzoon zag reparatie niet zo zitten, Dus toch weg? Op internet monitorkapot.nl gevonden, heldere site en het aspect duurzaamheid sprak mij aan. Ook de mogelijkheid de back-light te vevangen door energiezuinige LED telde daarbij mee. Via internet snel een afspraak gemaakt en na een weekje bericht ontvangen dat de monitor weer functioneert. Alleen de LED bleek in deze monitor niet mogelijk te zijn. Zeer tevreden over de communicatie en afhandeling. Een aanrader.

Jurjen Geljon

Utrecht

23 september 2020

Reparatie LG34UC97

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekende service geleverd. Een van de weinige serviceaanbieders waar ik met alle plezier een review over schrijf. Uitstekende communicatie via de mail met uitgebreide uitleg, verwachting en kostenplaatje. Neemt uitgebreid de tijd om je te helpen. Reparatie naar verwachting verlopen en de monitor (LG) werkt weer naar behoren! Aanrader voor iedereen!

H.E.K. (Henk) Visser

Oostkapelle

2 september 2020

samsung 40 inch smart tv werkte niet meer

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Kreeg exact op de toegezegde dag dat tv reparatie plaats zou vinden bericht van Erwin, dat tv weer volledig was hersteld.

Tristan Caspers

Noordwijk

30 augustus 2020

LG31MU97-B herstel

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na op internet lezen dat de software van het model monitor dat ik heb wel is corrupt kan raken kwam ik terecht op Monitorkapot.nl. Prima website zo te zien. Na contact zoeken ging het vrij vlot. Gelijk gehoor en de dag erna kon ik mijn monitor afleveren. Er werd mij twee tot drie dagen beloofd voor de reparatie en die belofte is nagekomen. Bovendien is mij 1 jaar garantie beloofd als extraatje. Al met al een top service en een aanrader!

Arjan van Olphen

Almere

20 augustus 2020

LG 34UC97-S Dood maar weer gefixt

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn LG 34UC97-S monitor was van ene moment op de andere dood. Geen LG service voor deze 5 jaar oude anders perfecte monitor van toen €1000. Maar dan Monitorkapot.nl gevonden en dit bedrijfje wist wel raad met dit type monitor. Er moest een onderdeel besteld worden en dat duurde 2 weken voor dit type monitor door de zeldzaamheid. Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en het resultaat van de reparatie. Kortom helemaal top.

Ringo

Germany

2 augustus 2020

LG 31MU97Z-B

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

I found the services of monitorkapot.nl in an internet forum, about the same problem that my LG 31MU97Z-B monitor seemed to have. I am so glad that I actually did contact them (I was hesitant at first because it is outside of my home country), because from then on it went smoothly and worked out very well. I got a quick answer from Mr. Aarnoudse with some suggestions and options and with a very fair offer, I did then send my monitor over to them and it got repaired in a short time. I was always aware of the repair status (one thing had to be ordered from another company) and overall it was done quickly. Now I am very happy that I have my monitor back and working well, I even have a lifetime guarantee for a free repair in case the same issue should occur again. I can fully recommend this service! Very good expertise, very reliable communication and furthermore it was a very nice contact! I still hope that my monitors don’t break, but it is good to know where I could go in case they did :)

Jan Charles

Amsterdam

20 juli 2020

vijf sterren!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn Samsung 32SD850 monitor wil na 6 jaar niet meer. Geen garantie meer, Samsung service niet te bereiken (en te verwachten duur) dus wat moet je dan? Op internet gezocht en Monitorkapot.nl gevonden, de informatie is correct en glashelder en met de juiste insteek: weggooien is zonde! Na inspectie blijkt een onderdeel doorgebrand te zijn en moet van de andere kant van de wereld worden gehaald. Wel... dat kost even tijd maar is zeker de moeite waard. (dat versturen in Coronatijd duurde iets van drie weken) Snel nadat het onderdeel in Nederland was gearriveerd is de monitor gerepareerd. De monitor staat weer op zijn plek, inderdaad zonde om weg te gooien. Dus geef je apparaat een tweede kans, dat is ook nog eens beter voor ons milieu!

Hans Wessels

Rotterdam

20 juli 2020

LG monitor defect na stroomuitval

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle service! Dank, Erwin.

Richard Vermaas

Amsterdam

14 juli 2020

Reparatie LG monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn LG monitor leek na een piekspanning definitief kapot. Via een uitstekende referentie van een bekende die eerder hetzelfde probleem had ben ik terecht gekomen bij de heer Aarnoudse. De heer Aarnoudse herkende het probleem onmiddellijk en had het volste vertrouwen dat hij de monitor kon repareren. Ik heb de monitor zaterdag gebracht en zondag was hij al gerepareerd. De dag daarop de monitor opgehaald en die werkt weer perfect. Ik ben zeer tevreden over de service van de heer Aarnoudse. Niet alleen was de communicatie uitstekend, ik kreeg ook aanvullende tips om herhaling van het probleem in de toekomst te voorkomen. Als u een probleem heeft met uw monitor dan kan ik de heer Aarnoudse van harte aanbevelen. De vijf sterren die andere klanten en ik geven zijn verdiend.

Martin

Heemstede

7 juli 2020

Scherm reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Duur scherm werd bij lang gebruik (Gamen) te warm. Bleek na vakkundige check van Erwin niets anders te zijn dan minder goede soldeer verbindingen bij aansluiting voeding. Vakkundig Hersteld voor een scherpe prijs. Top service en geleverd werk.

Patricia Muit

Woerden

29 juni 2020

Reparatie tv

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Wat een supergoede service levert Erwin. Hij heeft bewezen een vakman te zijn en weeet wat hij doet. Waar Samsung onze tv als verloren beschouwde wist Erwin hem weer werkend te krijgen alleen al door interesse te tonen in het probleem van onze tv, het beeld wat ermee ophield. Superservice voor een super prijs. Nogmaals bedankt Erwin!

P. van Amstel

Den Haag

20 juni 2020

Reparatie 4k monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ze bestaan dus nog wel, echte reparateurs die met een klant meedenken. Tijdens het proces een aantal mailtjes gehad ter update. Met voorzichtige conclusies en voorstellen die een kostbare reparatie hoopten te voorkomen. En op alles een no cure no pay garantie, kom daar nog eens om bij de grote bedrijven. Die zijn inmiddels meer groot in omvang dan een service. Ik heb alweer de nodige uren met mijn 4k monitor kunnen werken. Een aanrader deze man. Ben je een creatief die erg gehecht is aan zijn of haar monitor, en wie is dat niet, bij problemen....Erwin bellen!

Chris

D

18 juni 2020

Monitor repair

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Very fast and good work.

Rolan

Hoofddorp

17 juni 2020

Reparatie 43" Philips BDM4350UC monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

twee van mijn Philips BDM4350UC monitoren gerepareerd. Prima informatie voorziening. Vanaf prijsopgave tot gereed melding. Bedankt!

John

Den Haag

11 juni 2020

beeldscherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

vakkundig en snel, ik ben tevreden ,weer super beeld

S. Berentzen

Bergen (NH)

4 juni 2020

LG 32 inch monitor gerepareerd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

LG monitor Wilde niet meer aan en de menu control was kapot. De heer Aarnoudse heeft de Software is geflashed en knop vervangen. Het beeldscherm werkt nu weer. De kosten waren ook schappelijk.

Hanno van der Loo

Boskoop

26 mei 2020

supertevreden

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Defecte elektronica laten repareren? De meeste zaken raden het je af: niet de moeite waard, je kunt maar beter een nieuw exemplaar aanschaffen. 'Wat zonde' denk je dan, als je beeldscherm het van het ene op het andere moment heeft begeven. Toch maar even zoeken naar een reparateur. Gelukkig vond ik de site van Erwin Aarnoudse! Uit de reviews bleek, dat mijn LG monitor waarschijnlijk een oplosbaar probleem had. En jawel, na een week had ik hem weer terug, werkend als een zonnetje en dat voor 49 euro. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. Meer kun je toch niet wensen? Dank je wel, Erwin!

Jeff

Hoofddorp

20 mei 2020

Gerepareerde 4k pc monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin heeft mijn scherm zeer vakkundig gerepareerd. Ben erg blij dat mijn scherm het weer doet. Tegen een kleine extra vergoeding heeft hij het scherm zelfs opgehaald en weer terug gebracht. Echt een topper!

P.v.Zeventer

Vlaardingen

13 mei 2020

Reparatie LG Flatron 24EA53VQ-P monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Daar mijn monitor bij aanzetten na enkele seconden aan en uit begon te flitsen, heb ik contact met Dhr.Aarnoudse opgenomen, en na overleg mijn monitor ter reparatie aangeboden. Na een testperiode bleek dat de oorzaak in mijn netadapter zat. Op advies van Dhr.Aarnoudse een zwaardere adapter aangeschaft, waarbij door hem de aansluitplug overgezet werd, waarna een en ander weer getest werd. Mijn beoordeling is: Betrouwbare toko, met goede communicatie over het gehele traject, goed advies, en reparatie met redelijke tarieven. Ik raad dit bedrijf voor monitorreparatie aan.

Fred

Nieuwleusen

1 mei 2020

reparatie LG IPS-LED monitor 31MU97

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Nadat ik via een tip de website Monitorkapot.nl had gevonden, en de reviews had bekeken, maakte ik email-contact met Erwin om te vragen of hij mijn LG scherm kon repareren, want opeeens was mijn scherm uitgevallen en deed helemaal niets meer. Hij wist precies wat het probleem was, omdat dit bij dit type scherm wel eens meer voorkomt. We maakten dus een afspraak om het scherm te brengen. Dat was een flinke reis dwars door Nederland en later nog een keer om het gerepareerde scherm op te halen. Er bleek toch meer aan de hand te zijn, dan alleen een EEPROM te herprogrammeren, want er moest een onderdeel in Engeland besteld te worden: een MOSFET, die hij na aankomst hiervan installeerde. Maar dat was ook niet zonder meer mogelijk, omdat bleek dat dit nieuwe type een metalen koelplaat had waardoor deze electrisch geïsoleerd gemonteerd diende te worden op de koelrib middels een mica plaatje en een isolatieringetje. Daarna, -hetgeen dus veel meer dan het vooraf geschatte uurtje werk is geworden, dan oorspronkelijk gedacht-, was mijn LED scherm weer gerepareerd. Ik ben uiteraard erg blij dat Erwin in staat was om met zijn uitgebreide electronica-kennis en 'skills' mijn scherm te repareren, en daarbij ook (ondanks het extra werk dan tevoren leek) een heel schappelijk arbeidsloon berekende. Daarom kan ik iedereen die een probleem met zijn monitor heeft, deze kei van een electronicus aanbevelen. Hij denkt mee met je en is behalve een vakspecialist ook een heel vriendelijk en open mens. Hartelijk bedankt Erwin, voor al je werk en goede en duidelijke communicatie tijdens dit proces!

Yuri Visser

Delft

10 april 2020

Gerepareerde Samsung Syncmaster

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Via internet ben ik terecht gekomen bij Monitorkapot.nl. Ik was op zoek naar een betrouwbare locatie waar ik mijn monitor kon laten reparen. De monitor was al 11 jaar oud en had wat problemen die leken op kortsluiting. Het contact met Erwin ging erg vlot en ik had het gevoel dat het veilig was om met hem in zee te gaan om mijn monitor te laten repareren. Ik heb de monitor op een woensdag langsgebracht en binnen een week was deze gerepareerd met hoge kwaliteit onderdelen (zonder extra kosten). Al met al een prettige ervaring, zelfs tijdens deze Corona tijden. Bedankt Erwin!

Rik

Amsterdam

5 april 2020

Reparatie LG monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Zeer heldere en eerlijke communicatie van begin tot eind. Absoluut vakwerk en van harte aanbevolen!

Christian

Germany

18 maart 2020

LG 31MU97-B repair

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

My LG monitor 31MU97-B did suddenly not turn on anymore (no LED, no sound). Thanks to forums, I found that this is a commonly known problem of that model and it is caused by corruption of the EEPROM content. In those forums, I also found Monitorkapot.nl. I contacted Erwin and he responded within hours. Erwin confirmed to me that this would be the most probable failure mode. I sent him the controller board and he restored the EEPROM content within a day and returned the board the next day. The repair was successful and the monitor is now working fine again. I'm very satisfied with Erwin's professional service and expertise. Thanks! Christian

Darko

Spain

11 maart 2020

Best Service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin successfully repaired two LG 31MU97s Displays for me. I am so enthusiastic about his helpfulness and reliability. I am very grateful and highly recommend your service. Thank you and all the best.

Arnold

Breukelen

25 februari 2020

Eizo SX3031W

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Super goede begeleiding en uitleg vooraf. Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie sceptisch was over de voorgestelde reparatie (reballing) van één specifiek IC wel het gewenste effect zou hebben, maar de diagnose was spot-on en ben zeer tevreden met het hele afhandeling en communicatie. Zeer de moeite waard om te proberen.

Xander Kranenburg

Oegstgeest

12 februari 2020

Reparatie LG Scherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin was snel, accuraat en zeer behulpzaam. Heel uitgebreid in zijn evaluatie van het probleem en uiterst professioneel. Dank voor het aan het praat krijgen van mijn scherm. Heel blij mee.

Jesse

Oost-Knollendam

2 februari 2020

Vervangen Leds buitenboordmotor display

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik was op zoek naar een bedrijf dat mij kon helpen met het repareren van 1 van de meters van een buitenboordmotor. Na wat overleg en foto's werd er een prijs afgesproken en werden de leds besteld. Een paar dagen later waren de leds vervangen en werkt het weer zoals het hoort. Zeer vriendelijke en goede service bedankt daarvoor!

Jean Rooker

Leriden

20 januari 2020

Inbouw oven/ magnetron

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Bij het 1e contact gevraagd of hij ook een inbouw Oven/magnetron kon maken. Hij had dit nog nooit gedaan maar kon dit wel waarschijnlijk. Toen ik de eerste keer kwam had hij al veel uitgezocht op internet en gaf aan welk onderdeel er volgens hem kapot was. Dit was een duur onderdeel maar hij ging zoeken en vond dit voor een redelijk prijs in Engeland. Afspraak was wanneer hij het niet kon maken ik € 19,00 onderzoek kosten moest betalen en de helft van de bestelde unit (wanneer deze alsnog doorverkocht werd, zou ik de helft van het ontvangen bedrag weer terug krijgen). Na een paar dagen was het apparaat gerepareerd en werkt perfect.

Simon

Germany

10 januari 2020

LG 31MU97Z-B dead after power outage

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

After a power outage my LG 31MU97Z-B would not come back to life - not even the status light would show any sign of life. This happened on the evening of December 24th. After a Google search for possible causes and solutions, I found monitorkapot.nl. I contacted Erwin, and despite the Christmas holidays, he promptly reacted, explained what might most certainly have happened, and what my options to fix the problem were. Since I have the Thunderbolt version of this monitor (hence the "Z" in the model name), he did not have the correct image to re-flash the EEPROM. We could have tried the non-"Z" firmware, but that would most certainly have caused the loss of the Thunderbolt functionality (on which I rely), if it had worked at all. After checking various sources for the correct firmware, we concluded the best solution would be to get a new board from LG (which he took care of). In exchange for me allowing him to obtain the firmware image from the new board for possible future repairs, I did not have to pay for the repair itself. The whole process took about two weeks, most of the time spent by the monitor in transit. Given the fact that we're talking Christmas/New Year's here, I think that is a very reasonable timespan. In addition, Erwin informed me about every single step and progress of the repair in general. I can only advise anyone who has a problem with his monitor or TV to ask Erwin for help. The service, response time and communication is outstanding. Thank you very much, Erwin, for salvaging this great monitor, and for doing it so fast and professionally!

HenryArvidsson

Malmö, Zweden

9 januari 2020

Back in business

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

I found Monitorkapot through a search in an online thread on 31MU97 monitors. After the first contact assuring that they were willing to help, I disassembled the monitor. It was a bit tricky but helped to have some old bank and loyalty cards on hand. (https://www.youtube.com/watch?v=dlMphcRP_ZwI). I then packaged up the mainboard and send it off to The Netherlands, hoping it would be fixable. Erwin flashed the software on the EEPROM chip successfully and sent it back, but as he did not have the monitor (which was in Sweden) he could guarantee that it would work. Today the board arrived, is now installed and the monitor is back to life. Thanks, Erwin for your help and very friendly service.

Leen

Maarn

25 december 2019

Monitor LG Flatron

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Een paar dagen vóór Kerst gaf mijn monitor de geest. Repareren zou naar mijn verwachting wel enige weken duren met de feestdagen in het verschiet en zouden de kosten wel opwegen tegen een nieuwe? Maar een nieuwe ging nogal wat kosten. Op internet trof ik de site Monitorkapot.nl. Na wat mailtjes kon ik de volgende dag al bij Erwin Aarnoudse terecht en ik kon er ook op wachten. Fantastisch! Er bleken zoals gedacht een drietal condensatoren stuk. Erwin heeft uit voorzorg de andere condensatoren ook vervangen zodat hij weer naar verwachting lang meekan. De monitor van mijn vrouw vertoont de laatste tijd ook nukken, ik denk er over om daarmee ook maar eens bij Erwin langs te gaan

harold rozema

waddinxveen

25 december 2019

reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Het duurde steeds langer voordat het beeld van de monitor zichtbaar werd. Aanvankelijk een halve minuut, later tot wel 30 minuten. Op advies van Aernout zijn condensatoren vervangen. Na deze vervanging doet de monitor het weer perfect. snelle reparatie! De monitor kan weer een paar haar extra mee. Goed voor de planeet!

Eric

Zaltbommel

21 december 2019

Perfecte kwaliteit & service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Zoals ook in de andere reviews is te lezen is je defecte hardware in zeer goede handen bij Erwin. Mijn LG 34" ultrawide monitor was van het ene op andere moment "op zwart" gegaan. Had zelf al het een en ander getest en bekeken maar zonder succes. Gezien de kostprijs van de monitor op zoek gegaan naar een reparateur. Na een slechte ervaring met een bedrijf bij mij in de buurt vervolgens bij Erwin uitgekomen. Monitor is door hem uitgebreid onderzocht. Uiteindelijk bleek een nieuw moederboard noodzakelijk. Inmiddels is mijn monitor weer als nieuw. Erwin communiceert zeer transparant, snel en begrijpelijk. Hij denkt mee als een reparatie tegen lagere kosten kan worden uitgevoerd en is een ervaren vakman in de uitvoering van de reparatiewerkzaamheden. Naar mijn mening de beste plek om je hardware weer in "perfect shape" te krijgen!

Martin Pak

Den Haag

10 december 2019

Perfectie, preciesie en vooral Persoonlijk !

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Scherm van laptop vervangen door Erwin. Wat een zeer aardig en deskundig persoon! De gehele reparatie wordt heel nauwkeurig en nauwgezet uitgevoerd. Hier is duidelijk sprake van een liefhebber die met professionele werktuigen de reparatie uitvoert. Gewoon in de woonkamer. Reparatiekosten waren laag, zeker gezien de moeite die is genomen. Zeker aanrader, helemaal TOP !!

Wim de Hertogh

Rotterdam

6 december 2019

Monitor gerepareerd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn monitor gaf geen beeld meer en is door monitorkapot.nl netjes gerepareerd. Er bleek een IC kapot te zijn. Na 2 uur, waarin ik netjes op de hoogte werd gehouden terwijl ik een frisse neus haalde in Katwijk, was de monitor gerepareerd. Top! Bedankt!

Rien

Oegstgeest

4 november 2019

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de werkplanning en de voortgang. De uitleg over het probleem en de oplossing zijn uitstekend.

Eric de Groot

Schipluiden

30 oktober 2019

Reparatie LG 31MU97

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Deze review is blijven liggen vanwege verhuizing, zijn inmiddels 2 jaar verder en zojuist de gerepareerde monitor weer in gebruik genomen. Deze toch wel vrij dure monitor werkt weer als vanouds ! Probleem was lastig te vinden, de monitor ging niet meer aan ws door een voedings probleem. Na grondig onderzoek door Erwin bleek dat de eeprom de oorzaak was. Erwin heeft vervolgens nagespeurd waar deze eeprom te krijgen was en heeft deze op de goedkoopste manier besteld. De levering duurde wel een aantal weken maar bleek inderdaad de oplossing. Tijdens het hele reparatieproces ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang, kan Erwin dan ook van harte aanbevelen !

Hans

Sittard

26 oktober 2019

40 Inch 4K monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na eventjes te hebben Gegoogled kwam ik op de website van Erwin Aarnoudse terecht en al snel werd me duidelijk dat ik hier met het Back-Light-probleem terecht kon. Mijn Philips BD4065UC (4K / 40") had een paar LEDs kapot en dat gaf een irritant-donkere en onregelmatige achtergrond verlichting. Via de email werd er overlegd en ik heb de monitor opgestuurd en kreeg hem de week daarop alweer 100% in orde terug. Het zal wel subjectief zijn, maar ik heb het gevoel dat de Back-Lighting nu strakker (dus beter) is, dan dat hij was toen ik de monitor kocht. Erwin had namelijk aangegeven dat het het beste was om alle LEDs in één keer te vervangen aangezien de mogelijkheid bestond dat er gaandeweg nog meer zouden uitvallen. En voor de prijs van die onderdelen (enkele tientjes) hoefde ik daar niet eens over na te denken. Uitstekend advies, goede en vlotte email-wisseling en puntgaaf werk ! Beter kan het niet ;-)

Mike

Delft

20 oktober 2019

Defect monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn monitor viel steeds uit zo doende kwam ik bij Erwin terecht. Het defect is verholpen en qua, kennis service en communicatie zit het goed!

Paul

Amersfoort

14 oktober 2019

TV gerepareed

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Een tv van een kennis was kapot. Omdat ik veel samenwerk met Erwin en wist van zijn bedrijf heb ik de tv meegegeven. Na een offerte van de reparatie heb ik de tv laten repareren en kreeg deze al vrij snel weer werkend retour. Mijn kennis helemaal blij. Vooral omdat liever laat repareren dan weggooien. Het vakmanschap van Erwin sluit mooi aan bij de campagne van Sire (repareerhet.nl). Klasse!

Maarten

Amsterdam

7 oktober 2019

klasse!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

De verkleuring en ghosting effecten in het beeld van onze LCD TV is compleet verholpen en de TV werkt weer als nieuw! Bedankt!

Rodney

Rotterdam

4 oktober 2019

Paniek in de tent

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Scherm kapot en paniek in de tent want de laptop is een werkpaard en er staat van alles op wat niet kwijt mag raken. Dat gebeurde onlangs en wij brachten de laptop langs voor reparatie. Na diagnose viel de schade mee en was de laptop voor een schappelijke prijs weer als nieuw. Super bedankt voor de eerlijke service.

LdB

Etten-Leur

3 oktober 2019

Philips BDM4065UC gaf zwart beeld

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

4k monitor van net iets ouder dan 3 jaar gaf geen beeld meer. En viel ongelukkig net buiiten de 3 jaar garantie van Philips. Na kort gesproken te hebben met Erwin, was het eigenlijk al duidelijk dat het aan de backlight-verlichting lag. Phlilips/ TPvision gaf nagenoeg geen support (paar maanden verder) en tevens hoge onderzoekskosten en geen garantie dat het gemaakt kon worden. Via monitorkapot.nl was de (voorlopige) diagnose de led strips. Deze zijn zorgvuldig vervangen en bij het ophalen van de monitor ook mooi tentoongesteld hoe dat het is gerepareerd. Kudo's voor de goede service en goede afhandeling. De monitor is weer gemaakt en kan hopelijk de komende jaren weer mee.

M. Alberts

Groningen

15 september 2019

Monitor Reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Heb na wat zoeken ben ik hier uitgekomen voor reparatie van monitor die net buiten de garantie viel. Ik heb snel reacties terug gekregen met duidelijke uitleg en foto's. Zeer tevreden met communicatie en service. Erg aan te raden!

Piet Langelaan

Nieuw Vennep

29 augustus 2019

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Bij het op internet zoeken naar een adres voor reparatie van mijn monitor kwam ik uit op Monitorkapot.nl. Dat dit een goede keus was is later gebleken, vriendelijke man die je regelmatig op de hoogte houd tijdens het proces van de reparatie via de mail of telefonisch en tegen een redelijk bedrag zorgt dat alles weer prima werkt en ook nog drie maanden garantie geeft op de reparatie.Kan Monitorkapot.nl van harte aanbevelen.

M.A. Ritsema, Holand Vision

Hank, Nederland

16 juli 2019

Monitor gerepareerd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Monitor snel en goed gerepareerd. In een van onze pasfotoautomaten was de monitor defect. Wel geluid maar geen beeld. Het beeldscherm van een onbekend merk en in de automaat paste alleen een monitor met dezelfde maatvoering. Vond toen Monitor kapot op het internet en werd nieuwsgiering. De monitor goed verpakt verzonden en kreeg een week later bericht dat met de reparatie werd begonnen. Na het onderzoek ontvingen we rapport dat er een onderdeel besteld moest gaan worden, dat zou spoedig binnen zijn. Na enige tijd het bericht dat de reparatie was geslaagd, de rekening werd betaald en de monitor kwam als besproken retour. Geldige service waar je wat mee kan, Chapeau !!. Een aanrader.

Sandor Hartenhof

Rhoon

18 juni 2019

Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

We hebben een monitor laten repareren bij de heer Aarnoudse waarvan werd gezegd door de leverancier dat die oud was en niet meer gerepareerd kon worden. De heer Aarnoudse heeft het tegendeel bewezen. Hij werkt weer perfect en de service was super! We werden continu op de hoogte gehouden en de reparatiekosten waren laag. Ik kan Monitorkapot.nl zeker aanbevelen!

R.

Oegstgeest

14 juni 2019

Repair Sony Bravia KDL-48W605 TV

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

When my Sony 48" LCD TV suddenly "clicked" and died, I looked around for repair options. Luckily Erwin from MonitorKapot was very quick and clear to reply, and the follow-up process was great. He identified all possible causes, presented various solutions in a very clear way, and communicated every step of the process beforehand so I could decide what to do. In the end, the repair was successful thanks to Erwin's skills and efforts! That's all you can ask for, and surely that is what you get with Erwin. PS - I write the review in English, also because all my communications with Erwin were in (very good and clear) English!

Ad van Kessel

Valkenburg

12 juni 2019

reparatie Philips BDM4065UC

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Nadat mijn Philips BDM4065UC monitor kapot ging (3 maanden na verlopen garantie) kon Philips niets voor mij doen. De telefoon beantwoorden wel, maar verder niets. Gelukkig vond ik MonitorKapot op het internet. Erwin kon mij wel helpen, en communiceerde daarbij prima. De uiteindelijke reparatie duurde nog wel even i.v.m. onderdelen, maar uiteindelijk is de monitor gerepareerd tegen een redelijke prijs, met een half jaar garantie. Prima!

T.

Leiden

6 juni 2019

zo goed als nieuw

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na wat zoekwerk op het internet op deze site terecht gekomen. door de vele positieve reacties mijn monitor hier gebracht op vrijdag. maandag was de monitor weer klaar en zo goed als nieuw. Hij werd zelfs thuisgebracht! Zeker een aanrader en zou hier zelf zo terugkomen.

Saskia

Amsterdam

4 juni 2019

Monitor-reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn LG 31MU97 startte niet meer na een stroomstoring. Erwin wist meteen al wat het probleem was. Extra pluspunten voor Erwins aanbod om de volgende dag langs te brengen en hem ter plekke te repareren. Ik kon daar helaas geen gebruik van maken, maar moest de monitor opsturen. De monitor had ik een paar dagen later gerepareerd en wel weer thuis. Enig minpuntje vind ik de hogere reparatiekosten voor grotere schermen, ik zie niet goed in waarom de reparatie van een 31"-monitor duurder zou moeten zijn dan een 24"-monitor. Afgezien daarvan: uitstekende communicatie, reparatie en verzending. Complimenten!

Rudi Nieuwenhuis

Leerdam

27 mei 2019

Fantastisch

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin heeft recentelijk mijn LG monitor voor me gerepareerd en ik heb het hele proces met grote verbazing mogen gadeslaan. Op basis van mijn beschrijving van de voorgeschiedenis wist hij al met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid waar de oorzaak van het defect zat. Buitengewoon vakkundig heeft hij vervolgens een eprom in mijn bijzijn voorzien van nieuwe firmware. Met de vaste hand van een hersenchirurg heeft hij de uiterst kleine chip verwijderd, schoongemaakt, opnieuw geprogrammeerd en weer terug op de printplaat gesoldeerd. Zeer bijzonder om deze vakman aan het werk te zien en ik ben vanzelfsprekend erg blij met het resultaat.

Twin Tools BV

Voorburg, Leidschendam-Voorburg

7 mei 2019

reparatie sAMSUNG t220

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn ervaring met monitorkapot.nl ( Erwin) is goed ervaren. Ben heel goed per stap op de hoogte gehouden van de status en binnen een week had ik 2 schermen terug eentje bleek er toch niet kapot te zijn. de scherm die defect was is is € 80,00 gerepareerd Kortom hele goede service!

Bary

Tilburg

30 maart 2019

Reparatie touchscreen

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn monitor is zeer vakkundig gerepareerd tegen een zeer net tarief. De communicatie is van het begin tot einde uitmuntend geweest. Alle communicatie was correct, gedetailleerd en volledig. Een dikke aanrader. Dank je!

Jordy

Capelle aan den ijssel

20 februari 2019

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

De heer Erwin is zo’n vriendelijke persoon. Hij geeft je de beste service en zorgt ervoor dat je van alles op de hoogte bent. Ik heb een wel tijdje moeten wachten voor de reparatie omdat er paar inkopen gedaan moest worden en ik heb gewoon hem alles laten doen wat hij kon. Uiteindelijk is het gelukt , dat heeft mij echt een glimlach gegeven , hij doet er echt alles voor om dat apparaat weer werkend te krijgen. Echt een geweldige man , iedereen die probleem heeft verwijs ik naar Erwin. Top service en zal zeker nog een keer komen voor het geval er problemen ontstaat. Erwin nog steeds ben ik u dankbaar voor dit allemaal! Topper bent u !

Niels

Heemskerk

11 februari 2019

CRT monitoor arcade kast

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Zeer professioneel gerepareerd, Duidelijke communicatie over prijs onderdelen, Goede service.

M.H. Ens-Dokkum

Oegstgeest

2 februari 2019

Prima werk van Erwin

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

De CD lade van mijn oude, geliefde audio-installatie functioneerde niet meer: ik kon mijn CD's niet meer beluisteren. Snel, vakkundig gerepareerd door Erwin! Fijn ook dat er duidelijke prijsafspraken tevoren gemaakt worden. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Paul Bordei

Soest

29 januari 2019

Monitor Luxury Treatment

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

My monitor crashed after many years of wonderful picture, movie and game display. As our consumerist society invites us to replace broken stuff, repair would seem out of the way. But I prefer a rather practical approach to fix quality with quality. My only response for that was Monitorkapot. There is simply no better! My call for help was imediately answered and all annoying and difficult to please customer questions were answered calmly, fully and proffessionally. The repair itself was lightning fast and I'm sure that even for more complicated matters full attention and dedication are involved even if a bit more time is required and it's worth waiting a bit longer, believe me! Now I'm enjoying my display again and it's as new experience! The new life of the monitor makes me give the title „Monitor Luxury Treatment“, because it's like the device has been to a luxury resort for electronic device. All in all I cannot thank Erwin, master of repair ceremonies, enough for his continued support and for bringing new life to my monitor! P.S.: Erwin, I would have written this review sooner, but I really lost track of time catching up with my favourite shows on my rejuvenated monitor.

D. de Jong

Amsterdam

28 januari 2019

Super service!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

De monitor op het werk was stuk. Een hartstikke mooi ding wat nieuw al gauw een paar honderd euro kost. Ik ben wat gaan Googlen, vond monitorkapot.nl en dacht dat gaan we proberen! Ik heb de monitor opgestuurd en Erwin ging er mee aan de slag. Het was een lastige case waardoor de onderdelen helemaal uit China moesten komen omdat ze niet meer leverbaar waren hier in Nederland. In deze tijd heeft Erwin me heel goed op de hoogte gehouden van alle zaken. De monitor is nu weer in gebruik en hij loopt super soepel! Ik ben erg blij met de service en de communicatie. Bedankt!

Charlotte

Noordwijk

18 januari 2019

Reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik heb mijn Samsung SyncMaster TA550 monitor ter reparatie aangeboden bij Erwin. De veel voorkomende fout kon door anderen niet worden opgelost, maar wel door Erwin! Uitstekende service voor zeer redelijke prijzen.

Anneke

Aalsmeerderbrug

10 december 2018

Joystick van monitor gemaakt

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na mijn aanvraag te hebben gedaan via de website, nam Erwin snel contact met mij op. Hij kwam het scherm bij me ophalen en hield me vervolgens goed op de hoogte van de vooruitgang. Op een klein probleem m.b.t. het leveren van het juiste onderdeel vanuit de leverancier na, ging het allemaal heel voorspoedig. Wij zijn zeer tevreden en mochten wij in de toekomst weer een probleem hebben, dan zullen we zeker weten Erwin opnieuw benaderen.

Autberto

Oegstgeest

29 november 2018

Samsung monitor wou niet aangaan

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Een dikke 10 voor Erwin. Mijn defecte monitor is gerepareerd (met garantie) voor weinig geld. Bovendien krijg ik gedetailleerd uitleg met foto's over de defecten onderdelen Ik zal zijn bedrijf zeker aanbevelen! Nogmaals bedankt Erwin!

Mevr. Veldhuizen

Amsterdam

24 november 2018

Monitor kapot

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Heel vervelend, na veel haperingen (over een maand verspreid) gaf mijn monitor het helemaal op, maakte geen contact meer met de electriciteit. Zonde om weg te gooien. Via de zeer duidelijke website van heer Aarnoudse vond ik de redder in de nood. Ik ben niet technisch en ben dus vooral erg blij met het resultaat: een goed functionerende monitor en uitstekende service. Toch was ook mijn man, meer technisch ingesteld, tevreden, nl met de uitleg van het probleem, wat eraan gedaan was en bijbehorende foto’s. Heel bijzonder was ook de duidelijke communicatie en de behulpzaamheid. Een echte aanrader.

Stefan van den Eijkel

Alphen aan den Rijn

17 november 2018

Reperatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik heb mijn ASUS monitor laten reparen na een defect. Erwin heeft het professioneel opgepakt en mij constant op de hoogte gehouden inclusief foto's van wat er kapot was. Voor de prijs kwaliteit verhouding is dit buiten gewoon goed en als ik dit bij de leverancier had geregeld was ik 3x zo duur uitgekomen. Het monitor werkt weer perfect. Is een dikke aanrader!

J Zweep

Nieuwe Niedorp

12 november 2018

repararatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had via google gezocht om mijn monitor te laten repareren, dit omdat hij net 2 jaar en 1 maand oud was. (vond het zonde om weg te gooien) Toen kwam ik op deze site terecht en daarna na telefonisch contact te hebben gehad, de contact gegevens in gevuld. Daarna had ik vrij snel een afspraak gemaakt via prima mail contact en op de afgesproken datum en tijd naar Rijnsburg gebracht. Na 1 week had ik een mail van wat er stuk was en wat het eventueel ging kosten om te laten maken of indien het niet laten maken wat dan de onderzoek kosten zouden worden. Daarna heb ik besloten om het te laten maken, na die beslissing was de monitor met 2 weken weer heel. Nu heb ik weer 3 maanden garantie en als er iets is kan ik altijd bellen. En tot nu toe werkt hij weer naar behoren.

Abel

Amsterdam

25 oktober 2018

Monitor en HDD

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ik ben langs geweest met een defecte monitor en een kapotte laptop met een harde schijf waarop heel veel belangrijke bestanden staan. De monitor bleek geen reparatie nodig te hebben en de bestanden zijn van de harde schijf gehaald en via internet met mij gedeeld. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de voortgang via de e-mail. Bedankt!

Gerrit

RIJSSEN

18 oktober 2018

Monitor Samsung 193 P

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin heeft weer iemand gelukkig gemaakt!! Dat ik dit op mijn 71 ste nog mee heb mogen maken,super Erwin. Die Grote Mensen en Firma,s hoef je niets te vragen ; dit is het antwoord: Weg Gooien die Monitor !!! Nu vondt ik op internet "' Monitorkapot.nl Telefonisch contact; Geweldig en Vriendelijk !! Monitor opgestuurd; Samsung 193 P Sync Master Mail contact ; men wordt van punt van binnenkomst monitor tot aan de reparatie met foto,s en uitleg op de hoogte gehouden ! En prijs technisch zit het helemaal GOED. Zou het andes zijn dan meld Erwin dat ook. Men zegt wel eens dit is een 10 Waard maar dit gaat verder als Cumlauwde !! Super, kan niet anders zeggen, GEWELDIG tevreden. Erwin is vriendelijk, eerlijk en zeer deskundig !! Dus dit is een AANRADER en ga het zeker door geven.

NJ

Steenwijk

3 oktober 2018

Prima

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekende service. 2 monitors gecontroleerd, waarvan 1 gerepareerd tot volle tevredenheid. Tussentijdse update. Binnen enkele dagen weer in huis.

E Kuipers

Gorinchem

17 september 2018

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Onlangs ging mijn DELL monitor plotseling kapot. Via internet kwam ik al snel op de site van Monitorkapot.nl terecht. Erwin reageerde snel op mijn vragen en gaf mij de gevraagde tips over hoe ik mijn monitor het beste kon verzenden. Erwin hield mij goed op de hoogte over de voortgang van de reparatie. Van de reparatie ontving ik ook foto's van het kapotte onderdeel en een foto van de gerepareerde monitor. Na reparatie was mijn monitor weer zeer snel terug. Al met al ben ik super tevreden. Erwin is zeer vakkundig en MonitorKapot.nl wil ik dan ook aan iedereen aanraden.

Steenbeek

Middelburg

16 september 2018

Samsung led tv weer als nieuw!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Wij mochten de televisie afgeven bij familie van Erwin in Zeeland, zodat we geen lange reis hoefden te maken. Hij is dat weekend aan de slag gegaan en heeft ons via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uiteindelijk stelde Erwin vast dat de chips op het moederbord aan vervanging toe waren. Hij heeft een voordelige leverancier in het buitenland gezocht en direct na levering de chips gemonteerd. De televisie werkt weer uitstekend! Wij hebben de televisie zelf opgehaald en kregen duidelijk uitleg. We waren erg onder de indruk van de kennis van Erwin en van de apparatuur die hij gebruikt. Wij zijn zeer tevreden! Erwin is erg vriendelijk en deskundig! Aanrader!!

Robin

Noordwijk

10 september 2018

Tv ging niet meer aan

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Van de een op andere dag deed mijn Sony Bravia TV het niet meer. Sony garandeerde mij niet dat het vervangen van de voeding het probleem zou verhelpen dus zocht iemand voor reparatie. Na een beetje googlen kwam ik bij Erwin uit die snel op mijn email antwoorde. Nog geen dag later kwam hij mijn TV ophalen voor reparatie. Die reparatie bleek uiteindelijk niet nodig, toch de adapter stuk.. Erwin had er toevallig nog een liggen en stuurde mij een uitgebreide email inclusief foto's met wat het probleem was en dat alles weer naar behoren werkte. Dag erna kwam hij de TV weer brengen. Ik zeg: top service! Zeker een aanrader!

Daniel Viergever

Arnemuiden

8 september 2018

Tv reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Goede service Je krijgt een duidelijke uitleg van wat er kapot is en wat er vervangen moet worden. Duidelijke afspraken over de reparatie en prijs. Ben zeer tevreden.

Ronald Stalling

Leusden

30 augustus 2018

Reparatie scherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik heb bij Monitorkapot verschillende apparaten ter reparatie aangeboden en heb me daarbij een goed beeld kunnen vormen van hoe er gewerkt wordt. In alle opzichten vijf sterren. De eerste monitor werd snel gerepareerd, waarbij uit voorzorg nog een aantal kleine onderdelen vervangen werd. De reis naar Monitorkapot bleek de andere monitor goed gedaan te hebben want ik kreeg de mededeling dat hij bij inspectie prima werkte. Een later aangeboden laptop die 'op slot' stond en die ik niet makkelijk kon resetten, bleek ook daar niet aan de praat te krijgen. Voor de eerste monitor werd de alleszins redelijke prijs gerekend, voor de tweede monitor en later de laptop werd niets in rekening gebracht, ondanks dat in die laatste klus best wel wat tijd was gaan zitten. Ik schrijf dan ook graag een positieve review. De afhandeling en communicatie is uiterst zorgvuldig en vriendelijk en ook daarom beveel ik Monitorkapot graag van harte aan.

Jos Timmermans

DEn Haag

12 augustus 2018

wat een service!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

In juli voor onze vakantie mijn IIYAMA monitor 27" gebracht. Een heel mooi scherm. Erwin ging op vakantie maar voor ik terug was was hij al gerepareerd. Ondertussen wordt je keurig op de hoogte gehouden van de vordering en de aanpak inclusief foto's. Erwin vervangt componenten en geen hele onderdelen. Echt een vakman met veel geduld en inzicht. Was geen eenvoudige reparatie maar wel weer helemaal in orde. Hij doet het weer als nieuw. Ben blij dat ik nu iemand weet waaraan ik dit soort reparaties kan toevertrouwen. Jos

matthias

rotterdam

7 augustus 2018

reparatie geslaagd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik ben dik tevreden. Erwin is een absolute topper in zijn vak. Het is dat het een kerel is anders had ik hem ten huwelijk gevraagt.

Jetze van der Wal

AMSTELVEEN

23 juni 2018

Unieke service!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Over het algemeen laat ik geen reviews achter, maar in dit geval kan ik niet anders! Ik heb met de heer Erwin Aarnoudse per email contact opgenomen op basis van de reviews, dit i.v.m. met een defecte HP monitor. In het daarop volgende mailverkeer werd meteen helder en duidelijk door de heer Aarnoudse uitgelegd wat het probleem was van het niet meer functioneren van de monitor. Ook werd op voorhand meteen al een prijsindicatie gegeven. Een open en eerlijke uitwisseling van informatie; al met al een kristalheldere communicatie! Er werden onderling afspraken gemaakt m.b.t. de reparatie en deze werden exact nagekomen. Geen verborgen agenda's! Meteen na de reparatie werd een foto van een in werking zijnde monitor getoond en een foto van het onderdeel dat vervangen is! Alle afspraken, zoals bijvoorbeeld de dag van reparatie, kosten, dag van afhalen, werden nagekomen. Dergelijke optimale service, communicatie en betrokkenheid kom je zelden nog tegen! De heer Aarnoudse heeft een duidelijke passie op zijn vakgebied! Een aanrader om een defecte PC, laptop, TV of beschadigde software bij de heer Aarnoudse te laten repareren! U maakt echt een goede keuze op basis van mijn ervaring!

Roel K

Assen

7 juni 2018

Reparatie Chimei monitor 22 inch als nieuw en supersnel

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Beste lezers, Ik heb nog nooit meegemaakt dat een reparatie zo snel en goed is gedaan dan door Erwin van monitorkapot.nl. Op vrijdag 1 juli 2018 naar hem mijn Chimei 22 inch monitor naar hem verstuurd en op zondagavond al een e-mail dat hij gerepareerd was met een foto van de onderdelen die vervangen moesten worden, 7 condensatoren. De monitor was 11 jaar maar doet het weer als nieuw. Op maandag 4 juni was hij verzendklaar, maar DHL gooide er met de pet na en kreeg ik hem vandaag donderdag 7 juni pas in huis. Aangesloten en werkelijk als nieuw, ik superblij dank zij de geweldige service en goede reparatie van de monitor. Grote bedrijven kunnen er een puntje aan zuigen, want die nemen het niet zo nauw. En voor de prijs, beste mensen hoef je het niet te laten. Echt een vakman die Erwin en geen 9-5 mentaliteit. Heel erg bedankt Erwin en zal het doorgeven aan anderen dat je een topper bent! En mensen die het niet geloven, mag je mijn e-mail adres geven. Roel K. Assen TOP TOP TOP

Willem

Katwijk

3 juni 2018

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Binnen een week mijn monitor gerepareerd terug. Ik ben meer dan tevreden. Een echte aanrader!

Arwien Ramautarsing

Noordwijk

3 juni 2018

Reparatie Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Via internet op monitorkapot.nl terechtgekomen. UItstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ook duidelijke uitleg m.b.t. werkzaamheden en voortgang. 'Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet' Prima!

Hohmarow

Den Haag

12 mei 2018

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Dit bedrijf voldeed aan mijn verwachtingen. Reparatie kosten met standaard ondelen was van de voren bekend. Na diagnose van het apparaat wordt de oorzaak bekend gemaakt. Daarna kun je zelf beslissen tot het laten repareren. Mijn monitor was snel gerepareerd en teruggestuurd. Dit bedrijf is aan te bevolen.

Amansa

Katwijk

29 april 2018

Beeldscherme repareren

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Bedankt dat u me laptop heeft gemaakt me beeldscherm was kapot en binnen een week was die weer gemaakt goede service en heel snel En nog goedkoop ook hij doet het weer helemaal supper!!! Hardstieke bedankt Erwin !!!!

Piet Dekker

IJsselstein

25 maart 2018

Reparatie LG 4K scherm 31MU97

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na een afspraak gemaakt te hebben en telefonisch al gehoord te hebben wat er misschien aan de monitor mankeerde, werd de monitor binnen de afgesproken tijd en het afgesproken bedrag gerepareerd. Het ging in een heel prettige sfeer en ik kan alleen waardering hebben voor de goede communicatie. Ik heb de gegevens van Erwin aan mijn mailcontacten toegevoegd, zodat ik hem weet te vinden wanneer ik weer een deskundige nodig heb. Dank voor de goede service.

Michael

Amsterdam

24 februari 2018

Recensie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekende service, lage kosten en prima communicatie.

W. de man

Lisse

19 februari 2018

reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Echt een vak specialist. top

Ron van Herk

Lekkerkerk

6 februari 2018

Prima reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Prima ervaring, voeding van de monitor bleek defect te zijn. Heldere communicatie over de voortgang van de reparatie.

Paul van Leeuwen

Purmerend

17 januari 2018

Reparatie Monitor HP

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Toen mijn monitor van HP va oktober 2009 geen beeld meer gaf heb ik toch tegen allerlei adviezen van een paar Computer winkels in gezocht op internet naar een mogelijke reparatie. Uiteindelijk kwam ik snel bij deze website terecht. Mijn Monitor is perfect gemaakt en binnen een redelijke termijn van een week. Mijn conclusie is dan ook dat de service en vriendelijkheid van de heer Aarnoudse buiten gewoon goed is en dus altijd het proberen waard denk ik.

moen

den haag

11 januari 2018

monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Super goed service en iemand die meedenkt aan oplossingen. Ik zal hem zeker adviseren bij anderen.

V. van Assenbergh

Amsterdam

27 december 2017

Reparatie monitor. Merk / Type: LG, Flatron W2453V - PF, manufactured april 2009

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn LG monitor uit 2009 had 'n defect. Wanneer ik 'm vanuit standby aan zette (door de PC op te starten) viel hij direct uit. Soms deed hij 't een dag later spontaan weer, maar de laatste tijd gaf hij helemaal geen teken van leven meer. Ik twijfelde tussen een nieuwe monitor kopen of reparatie. Omdat ik tevreden was met deze monitor (mits de monitor werkt), en repareren duurzamer is dan weggooien, ging mijn voorkeur uit naar reparatie. Vervolgens een mail gestuurd naar Erwin. Hierin uitgelegd wat er speelde. Dezelfde dag een vriendelijke reactie terug ontvangen van Erwin en hij had ook al een idee wat er mis zou kunnen zijn. In overleg besloten mijn monitor langs te brengen voor onderzoek en indien mogelijk reparatie. Vervolgens een afspraak gemaakt om de monitor langs te brengen. Gekozen om af te spreken bij zijn werkadres in Hoofddorp. Drie werkdagen na het inleveren is mijn monitor gerepareerd. Ruim binnen de afgesproken tijd. Het probleem werd veroorzaakt door 3 defecte condensatoren. Erwin heeft alle 7 condensatoren vervangen, waarvan 4 preventief. Totale kosten van deze reparatie is 39 euro. Beoordeling: Uitstekende communicatie (10). Heldere uitleg ontvangen met beschrijving van defect in onderzoeksrapport. Foto bijgevoegd in het rapport met aanduiding van defecte onderdelen. Ik raad iedereen Erwin aan; zijn deskundigheid vind ik zeer goed (9) en zijn service is uitmuntend (10). Drie maanden garantie op reparaties! Enige minpunt is dat ik geen 3x 6 sterren kan geven!!

Thijs van Leeuwen

Hoofddorp

16 december 2017

Super!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik kan iedereen aanraden om zijn monitor bij Erwin te laten repareren. Mijn monitor die ik anders zou hebben weggegooid, werkt weer perfect. Daarnaast heeft Erwin ook nog enkele tips gegeven om de levensduur van mijn monitoren in de toekomst te verlengen. Echt super, mijn verwachtingen zijn overtreft! Thijs

Rutger

Den Haag

14 december 2017

Reparatie LCD scherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Uitstekende reparatie van mijn monitor. Erwin weet waar hij het over heeft en door middel van emails word je strak op de hoogte gehouden. Ik kan iedereen aanraden hier je monitor te laten repareren!

René

Pernis

10 december 2017

beeld scherm laptop kapot

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

barst in beeldscherm laptop vak kundig en snel vervangen tegen een goede prijs. Erwin houdt je precies op de hoogte over de voortgang en komt afspraken na. Een aanrader !!! Bij de volgende klus schakel ik Erwin weer in.

Jeffrey Bogers

Budel

2 december 2017

reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Prima service en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

w.stolwijk

Driebergen

28 november 2017

reparatie 40 inch monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Het leek een hopeloze zaak, een monitor die niet meer was te regelen. Na een gedegen onderzoek en zorgvuldige correspondentie bleek e.e.a. te verhelpen met een afstandsbediening. Daardoor bleven de kosten minimaal. Een goed kwalitatief onderzoek en advies heeft mijn monitor weer een nieuw leven gegeven, Complmenten. Een aanrader

Jos van Hulst

Zoetermeer

23 november 2017

Monitorreparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Geweldige service. Iemand die verstand heeft van zaken, helder communiceert en doet wat hij belooft.

Jan Angel

Rotterdam

11 november 2017

Reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na de laptop ter reparatie opgestuurd te hebben voor het volledig vervangen van het scherm inclusief behuizing is door Erwin al heel snel naar mij communiceert wat er allemaal vervangen moest gaan worden en wat de globale tijds- en prijs indicatie zou gaan zijn. Gedurende de periode dat mijn laptop gerepareerd werd heeft Erwin mij heel keurig continu op de hoogte gehouden van alle veranderingen en is ook erg ontvankelijk geweest voor mijn vragen tot in de late uurtjes. Al met al een top service!

JW

Emmen

8 november 2017

HP monitor met succes gerepareerd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had mijn kapotte HP monitor al bijna afgevoerd totdat ik monitorkapot.nl tegenkwam. Hij is nu keurig gerepareerd en dat heeft me de kosten van een nieuwe monitor bespaard. En goed voor het milieu. Kortom: aanbeveling!

Peter

Nootdorp

6 november 2017

Super geholpen!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Goeie service, vriendelijk, klantgericht en een uitstekende (goedkope) oplossing voor mijn kapotte monitor. Erwin heeft zelfs een onderdeel uit China laten overkomen om het euvel te verhelpen, top!

Jan Louwe

Akersloot

8 september 2017

Reparatie Dell monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn Dell monitor U2713h, gekocht op 25-3-2015, ging onlangs stuk. Dus vrij snel na het verstrijken van de garantieperiode. Op Internet vond ik de website van Erwin Aarnoudse. Vanaf het eerste contact met hem verliep de communicatie geweldig. Ik had wel lovende opmerkingen op zijn site gelezen over de communicatie, maar nu heb ik het zelf ook ervaren. Van elke stap in het reparatieproces ontving ik een update. Erwin heeft alles in het werk gesteld om een vervangend onderdeel voor deze toch wel dure monitor te verkrijgen. Een goed onderdeel was echter niet te vinden. Wel vreemd voor zo'n vrij jonge monitor. De reparatiepoging is gestopt. Jammer voor mij maar ook voor Erwin, die zo zijn best geeft gedaan. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden en weet nu een vertrouwd adres voor een eventuele toekomstige reparatie.

erwin

Janssens

31 augustus 2017

Reparatie ultra wide monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

snelle en vriendelijke reactie. kreeg netjes een mail met een duidelijke uitleg en een foto van de vervangen onderdelen. binnen 3 dagen kon ik mijn monitor weer ophalen en dat alles voor 69 euro. nogmaals bedankt voor alles. Gr Erwin.

Gerenomeerd Elektrotechnisch installateur in Amsterdam noord

Amsterdam

1 augustus 2017

Reparatie AG Neovo beveiligingsmonitoren

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Afgelopen tijd zijn bij een klant van ons meerdere monitoren van CCTV systemen defect gegaan. Om in plaats van nieuwe dure monitoren als vervangers neer te zetten zijn we naar andere opties gaan zoeken en kwamen we bij Monitorkapot.nl uit. Erwin heeft als proef drie monitoren gehad en heeft deze grondig onderzocht en een keurige rapportage gemaakt over zijn bevindingen en ook goed te begrijpen. Daar heeft hij toen een voorstel bij gedaan met kosten opgave over hoe het op te lossen was en of dit akkoord was, eerder besteld hij geen onderdelen. De oplossing gaf echter niet het gewenste resultaat maar een proefmonster wat hij nog op de plank had bracht uitkomst. Dit setje LED backlights heeft proef gedraaid en werkt uitstekend. Inmiddels zijn er al circa 6 gerepareerd en heeft hij ons heel veel geld bespaard. Een nieuw gelijkwaardig scherm had ons €450,- per stuk gekost en nu voor €60 per stuk zijn de problemen verholpen en zijn de schermen ook nog energiezuiniger geworden dan met de oude CCFL-backlights. Afspraken worden nagekomen en mails worden netjes beantwoord. Menig bedrijf kan hier nog wat van leren.

Patricia

Voorhout

22 juni 2017

Reparatie laptop

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik ben erg blij met deze reparatie van mijn laptop. Scherm was afgebroken en weer netjes gemaakt. Goed overleg, goede communicatie, prima prijs en snelle service. Hartelijk bedankt en de volgende keer weet ik u weer te vinden !!!!

Terry Amo

Luttelgeest

6 juni 2017

Dell Monitor Repaired

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

I had a Dell Monitor that was often getting a black screen. I did not think that there was anyone that would repair it for a reasonable cost. Decided to check the internet and found monitorkapot.nl and gave them a try. Not only am I extremely pleased but Erwin's diagnosis was excellent, service was excellent and the price was more than excellent. I truly recommend and trust the work done by Erwin. Ik had een Dell Monitor die vaak een zwart scherm kreeg. Ik dacht niet dat er iemand was die het redelijk zou repareren. Besloten om het internet te controleren en monitorkapot.nl te vinden en ze te proberen. Ik ben niet alleen erg blij, maar Erwin's diagnose was uitstekend, de service was uitstekend en de prijs was meer dan uitstekend. Ik adviseer en vertrouw het werk van Erwin echt aan.

C. Smits

Stampersgat

27 mei 2017

Laptop en monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had nog een oude laptop, Sony Vario en een 28" HannsG Monitor. Beide al enkele jaren kapot en ze stonden klaar om ingeleverd te worden bij het elektronisch afval. Diverse computerzaken hadden gezegd dat repareren te duur was om er aan te beginnen. Toevallig tegen de advertentie van Monitorkapot.nl aangelopen. De klachten verteld en de afspraak gemaakt dat beide onderzocht gingen worden met de garantie no cure, dan alleen de onderzoekskosten. Ik ben volledig op de hoogte gehouden van de diverse stappen in de onderzoeken. De monitor bleek een bijzonder complex geval van meerdere storingen. Telkens werd er netjes gevraagd of er nog verder onderzocht moest worden en wat eventuele kosten van onderdelen en reparatie zouden zijn. Het eindresultaat is dat de laptop weer gerepareerd is en in de monitor dusdanig meerdere onderdelen kapot waren, dat besloten is hier niet verder in te investeren. Kortom een eerlijk advies gehad en uitstekende service tegen een heel net tarief.

Fakty van Polennieuws.nl

Hendrik Ido Ambacht

22 mei 2017

Rep: iiyama Pro Lite E2273HDS

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Na het opstarten van mijn iiyama Pro Lite E2273HDS scherm duurde het erg lang voor er overigens weer perfect beeld was. Wilde mijn Samsung SyncMaster 206bw erbij halen, maar die bleek dezelfde kuren te hebben. Zoeken, zoeken, zoeken en na in mijn woonplaats van het kastje naar de muur te zijn gestuurd kwam ik op het web monitorkapot.nl tegen. Gelijk gebeld Erwin begreep al gelijk wat er zou kunnen spelen en vroeg mij alles op te sturen. Dat was een beetje lastig, maar omdat hij de volgende dag toch in de buurt was, kwam hij ze even oppikken. Na het weekend was de Samsung al klaar, was ook het minste werk aan en een dag later deed ook de iiyama Pro Lite het weer. Na een klein weekje had ik alles via de pakketdienst weer thuis en kon ik weer volop aan het werk. Dankzij de goede service van Erwin had ik weer twee perfect werkende beeldschermen. Ik zal hem dan ook bij iedereen aanraden, want dit werkt geweldig. Erwin nogmaals geweldige dank.

Jordi

Reuver

18 mei 2017

Kapotte monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Erwin, is een zeer vakkundig persoon die een perfecte reparatie heeft uitgevoerd aan een DELL monitor. Binnen een week had ik mijn monitor weer retour en hij werkt weer als nieuw! Bedankt.

Laurens Jansen

Heemstede

4 mei 2017

reparatie industriele CRTmonitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Meer dan tevreden met de gehele afwikkeling, omtrent de reparatie van een zeer oude defecte industriële CRT monitor, die in korte tijd van ogenschijnlijk Totalloss omgetoverd werd in een perfect werkend exemplaar. Nu kunnen we onze machine weer gebruiken, dankzij de inzet en vakmanschap van Erwin Aarnoudse. Zeer aan te bevelen,ook voor de niet doorsnee monitoren. Erwin bedankt.

Jairzinho van de firma Boooth

Alphen aan den Rijn

13 april 2017

Reparatie 4 ELO touchscreens

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

We wilden in eerste instantie de touchschermen wegdoen maar probeerden het nog eenmaal bij Monitorkapot.nl. Erwin was degene die ons hielp en hij was vlot in de communicatie en zeer deskundig tijdens het onderzoek en reparatie. De reparatie duurde slechts 5 dagen en binnen 7 dagen hadden we de schermen terug. De schermen werken weer optimaal en daarnaast kregen we advies over verder gebruik en instellingen.

Lifetime Beheer B.V.

Aarle-Rixtel

12 april 2017

Monitor LG Flatron W2442PA

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Door Erwin is de monitor in ontvangst genomen. Al snel informatie ontvangen en foto's betreffende de reparatie. Laat duidelijk zien wat er defect is, en communiceert prima. Na een paar weken is de monitor gerepareerd, en voor een heel acceptabel bedrag. Nu is de monitor weer thuis en kan ik weer werken zoals ik dit gewend ben. Fijn bedrijf wat ik een ieder kan aanbevelen voor reparatie van een monitor. Een nieuwe is toch een stuk duurder.

Mike

Lemiers

5 april 2017

Reparatie Beeldscherm

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Een buitengewone goede service. Ik werd tijdens de check/reparatie op de hoogte gehouden over de gevonden schade, de kapotte onderdelen en de overwegingen hierover. Dit is een service, die je normaliter niet meer vind!

August

Hoogvliet

27 maart 2017

Monitor stuk

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Beste lezers ik raad u aan contact op te nemen Erwin,als u monitor het niet meer doet. Ik ben vol lof over zijn uitleg over wat het probleem kan zijn de prijs was meteen bekend vond ik prima voor een kleine man en het mail verkeer was goed. Bij de grote zaken was het advies,als een monitor ouder dan 5 jaar is kunt u beter een nieuwe kopen. Ik ben verder gaan zoeken en kwam terecht bij, WWW.Monitorkapot.nl En zie mijn LG monitor doet het weer prima voor een kleine prijs en hij is voor de kleine man. Erwin bedankt.

Boland

Zoetermeer

26 maart 2017

Monitor reparatie

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Monitor in overleg afgeleverd voor de reparatie van defecte voeding. Binnen de afgesproken tijd gerepareerd. Kwaliteit van de toegepaste onderdelen beter dan de originele. Heb ik ooit weer eens een defecte monitor dan zal ik die zeker bij deze reparateur brengen. Prima werk, absoluut rendabel.

Eric de Jong

Wassenaar

18 maart 2017

Eizo Coloredge monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Mijn dure Eizo Coloredge CG245W monitor stopte er na acht jaar ineens mee. Eizo wilde de monitor ophalen (kosten €180) en in Duitsland nakijken. Mijn vermoeden was dat het een defect schakelaartje betrof, dus de 'Duitsland-route' leek mij nogal een over-kill. Na wat zoeken op internet vond ik monitorkapot.nl. Erwin heeft mijn monitor onderzocht en gerepareerd. Het bleek inderdaad het bewuste schakelaartje. Erwin is niet alleen een goede technicus, hij communiceert ook uitstekend. Een verademing. Warm aanbevolen! Eric de Jong Wassenaar

JW Eitens

Katwijk aan zee

29 januari 2017

lg tv kapotte blacklight

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ondanks vertraging door slecht verkrijgen van onderdelen, en meegerekend feestdagen zijn wij zeer tevreden met de reparatie. Zijn tijdens de reparatie voldoende geinformeerd over stand van zaken. Oudhollandse service bestaat dus nog echt.

Bram

Amsterdam

23 januari 2017

Dell monitor doet het weer!

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Ik had op marktplaats een monitor gekocht, die na 2 dagen stuk ging. Hij bleek 8 jaar oud te zijn en Dell had er geen onderdelen meer voor. Erwin heeft 't onderzocht en uitgevonden dat er een klein en goed onderdeeltje stuk was. Via internet heeft 'ie dat onderdeeltje gevonden en snel kunnen vervangen. Ik heb nu al 4 maanden weer een supermonitor en ben erg blij met de professionele aanpak en oplossing van Erwin.

Claudia

Beverwijk

28 december 2016

Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle reparatie en goedkoper dan een nieuw beeldscherm.

L.P.J van Hoeken

Oegstgeest

16 december 2016

MONITOR gerepareerd

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

3 x SAMSUNG Syncmaster 203B monitoren perfect gerepareerd vlotte service en snel klaar

Julian

Amsterdam

12 december 2016

Beoordeling service

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle en deskundige service. Monitor werk weer perfect !

autobedrijf jan wisse

vlissingen

1 december 2016

reparatie monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

In october 2016 bood ik via de website een defecte monitor (comp scherm) ter reparatie aan bij dit bedrijf Voor 39 euro werd het scherm ,waarvan bleek dat de voeding stuk was gerepareerd! De service en behandeling die dhr Aarnoudse eigenaar van dit bedrijf bood was buitengewoon goed En het scherm doet het weer als vanouds!!

Piet

Hoofddorp

1 december 2016

Reparatie Monitor

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Snelle service, reparatie is top en ook nog drie maanden garantie erbij. Zeer aan te bevelen!

Wilko

It Heidenskip

26 november 2016

Reparatie Medion touchscreen

Voldoet aan verwachtingen:
Prijs-kwaliteitverhouding:
Service:

Bij de huidige nieuwprijzen ben je al gauw geneigd om nieuw te kopen als er buiten de garantie periode een defect ontstaat. Reparatie en losse onderdelen zijn vaak te duur. Gelukkig kan het ook anders bij monitorkapot.nl is er van te voren duidelijkheid over de kosten en die vallen alles sinds mee. Mijn touchscreen monitor doet het in ieder geval weer prima