Stuur een Whatsapp bericht

TELEVISIE REPARATIE

Monitorkapot.nl repareert LCD televisies tegen aantrekkelijke tarieven. Gaat de televisie niet meer aan, hoort u een klikkend geluid, of is het beeld van uw televisie donker terwijl u nog wel geluid hoort? Dan bent u hier aan het juiste adres. Uw scherm is nog grotendeels in orde en kan in de meeste gevallen eenvoudig en duurzaam gerepareerd worden. Na succesvolle reparatie zal deze weer lange tijd meegaan in een tweede levenscyclus.

Wacht dus nog even met de aanschaf van een nieuwe televisie en laat uw defecte scherm repareren door Monitorkapot.nl. Diverse klanten gingen u voor en zijn erg blij met het resultaat en de service. Dit kunt u teruglezen in de 378 Reviews.

Let op: gebroken of beschadigde LCD panels worden door Monitorkapot.nl niet vervangen.

HOE WERKT HET?

Na overhandiging van uw televisie volgt eerst een grondige test en wordt het gemelde probleem gereproduceerd. Vervolgens zal ik het scherm netjes demonteren en de elektronica nakijken op defecte onderdelen. Er wordt altijd eerst geprobeerd het probleem op component niveau te herstellen. Indien dit niet mogelijk is, dan kijk ik of het probleem modulair opgelost kan worden door bijvoorbeeld een compleet printboard te vervangen.

Na onderzoek krijgt u een helder en uitgebreid onderzoeksrapport toegestuurd per e-mail. Eventuele defecte onderdelen zal ik zoveel mogelijk vervangen door nieuwe en kwalitatief betere componenten, zodat de kans kleiner wordt dat het defect op termijn weer optreedt. Na plaatsing van de onderdelen volgt wederom een grondige test en zal gekeken worden of de televisie weer correct functioneert.

Indien het defect veroorzaakt wordt door een duurder onderdeel, zoals bijvoorbeeld een defect mainboard, T-Con board of een defecte lamp, dan zal ik onderzoeken of ik dit onderdeel gunstig in kan kopen. Vervolgens zal ik de prijs met u overleggen en vragen of u akkoord gaat met de inkoop van het betreffende onderdeel. Na uw akkoord koop ik het onderdeel in en vervang ik het defecte onderdeel in uw televisie.

Lees ook de Algemene Voorwaarden.

TELEVISIE BACKLIGHTS KAPOT?

In veel televisies treden problemen op met de backlights. In dat geval blijft het beeld donker terwijl u nog wel geluid hoort. Ook kan de achtergrondverlichting gedeeltelijk uitgevallen zijn. Dan is meestal een donkere horizontale band zichtbaar, of sommige plekken in het beeld zijn donkerder geworden. Dit wordt veroorzaakt doordat één of meerdere LED lampjes op de backlight strips defect zijn gegaan. Vallen er op een gegeven moment teveel lampjes uit, dan wordt de complete backlight set uitgeschakeld door de elektronica. U ziet dan een compleet verduisterd beeld.

Monitorkapot.nl kan deze probleem verhelpen door een nieuwe backlight set in het LCD panel te plaatsen. Na succesvolle reparatie zal het beeld weer compleet verlicht zijn en gaat de televisie weer voor lange tijd mee.

Lees ook artikel 1.1.3 in de Algemene Voorwaarden.

WAT KOST HET?

De reparatiekosten van een televisie zijn afhankelijk van de grootte van het toestel in inches. Raadpleeg de prijslijst om te kijken welk tarief van toepassing is op uw toestel.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, arbeid, reguliere elektronica onderdelen en overige materialen. Verzendkosten komen bovenop het reparatietarief.

Daarnaast worden kosten voor speciale elektronica onderdelen aanvullend in rekening gebracht. Dit wordt vooraf met u overlegd en de onderdelen worden pas na uw akkoord ingekocht.

NO CURE NO PAY

Op alle reparaties is het 'no cure no pay' principe van toepassing op de arbeidskosten en eventuele kosten voor speciale onderdelen. Dit betekent dat u uitsluitend de onderzoekskosten betaalt als de reparatie niet lukt. Dit bedrag wordt aangevuld met verzendkosten als het scherm teruggestuurd moet worden naar uw huis- of afleveradres.

GARANTIE

Op alle reparaties wordt standaard 3 maanden carry-in garantie verleend op de arbeidskosten en speciale onderdelen. Tegen een extra vergoeding kunt u deze termijn verhogen tot maximaal 1 jaar. Dit betekent dat als de reparatie een terugval krijgt in deze periode, en het niet zinvol meer is om de reparatie opnieuw uit te voeren, dat u de arbeidskosten, de aanschafprijs van eventuele speciale onderdelen en het bedrag voor de aanvullende garantie volledig vergoed krijgt. Voorwaarde is wel dat de terugval verband houdt met de uitgevoerde reparatie. Mogelijk is aanvullend onderzoek nodig voor de vaststelling hiervan.

AFLEVEREN OF OPSTUREN

U kunt uw defecte televisie afleveren bij Monitorkapot.nl in Rijnsburg. Na voltooiing van de reparatie neem ik contact met u op en maak ik een afspraak om het apparaat weer aan u te overhandigen. Wilt u uw televisie liever opsturen, dan is dat ook mogelijk. Vanaf € 8,70 kunt u een pakket via diverse pakketdiensten verzekerd versturen naar Monitorkapot.nl.

Als uw scherm na onderzoek of reparatie teruggestuurd moet worden naar uw huis- of afleveradres, dan worden hiervoor verzendkosten in rekening gebracht. De hoogte is afhankelijk van het gewicht van het pakket en de gekozen pakketvervoerder. Een pakket wordt te allen tijde verzekerd verzonden. Voordat het pakket teruggestuurd wordt dient het totale factuurbedrag (incl. porto) voldaan te worden via een betaalverzoek, of middels een overschrijving op het IBAN rekeningnummer van Monitorkapot.nl. Haalt u uw televisie liever op? Dan kunt u de factuur bij overhandiging contant, via een betaalverzoek, of via een pinbetaling voldoen.

BARST OF LIJNEN IN HET SCHERM

Heeft uw televisie een barst in het scherm, of worden er permanente gekleurde lijnen weergegeven? Dan is het LCD panel onherstelbaar beschadigd. Helaas vervang ik geen LCD panels, omdat de prijzen van deze panels erg hoog zijn en soms hoger liggen dan de nieuwprijs van een soortgelijke televisie. De aanschaf van een nieuw toestel is dus helaas de enige optie. Verder zou u contact op kunnen nemen met uw inboedel- of schadeverzekeraar en vragen of zij de dagwaarde van de televisie uit kunnen keren.

Het hierboven vermelde geldt overigens niet voor gebroken laptop schermen. Deze panels kunnen tegen acceptabele prijzen ingekocht en aangeboden worden.

ADVIES NODIG OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

WAAROM MONITORKAPOT.NL?

Uw apparaat is meestal nog voor 95% in orde. Het is erg zonde om zoveel goede onderdelen af te danken.

Eén van de goedkoopste reparatiediensten van Nederland. Reparatie is dus aantrekkelijker dan vervanging.

Reparaties zijn in de meeste gevallen duurzaam. Uw monitor, televisie, laptop of PC gaat in dat geval vele jaren langer mee.

Geen uurtarief, maar vaste reparatieprijzen. Zo blijven de kosten laag en zijn er geen verrassingen achteraf.

U wordt uitgebreid op de hoogte gehouden per e-mail. Met duidelijke foto's illustreer ik de tussen- en eindstatus van een onderzoek of reparatie.

U haalt uiteindelijk meer uit uw originele investering.