06 170 22 592 (na 18:00 uur)  Stuur een Whatsapp bericht

LAPTOP EN PC REPARATIES

Naast monitor- en televisiereparaties voert Monitorkapot.nl ook diverse herstelwerkzaamheden uit aan laptops en PC's. Deze reparaties vinden voornamelijk op modulair niveau plaats waarbij diverse hardware onderdelen vervangen worden. U kunt hierbij denken aan de vervanging van laptopschermen, moederboards, toetsenborden, intern geheugen, harde schijven, CMOS batterijen en PC voedingen. Is bij uw laptop of PC één van bovengenoemde onderdelen stuk? Of heeft u een ander probleem? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies of een afspraak.

HOE WERKT HET?

Na overhandiging van uw laptop of PC zal ik het genoemde probleem onderzoeken en kijken of een eenvoudige softwarematige oplossing mogelijk is. Indien dit niet mogelijk is, dan controleer ik of vervanging van specifieke hardware onderdelen of een nieuwe Windows installatie nodig is. Bij een gebroken beeldscherm of een ander defect hardware component zoek ik naar het juiste onderdeel voor uw laptop of PC. Indien een onderdeel ingekocht moet worden, dan wordt de prijs eerst met u overlegd en vraag ik of u akkoord gaat met de inkoop. Na uw akkoord koop ik het onderdeel in en zal ik verdergaan met de herstelwerkzaamheden. Bij een upgrade van Windows of Office zullen na overleg en akkoord ook de juiste software licenties worden ingekocht.

Lees ook de Algemene Voorwaarden.

WAT KOST HET?

De kosten voor herstelwerkzaamheden aan uw laptop of PC variëren en zijn afhankelijk van het type probleem dat u heeft. Op deze site is bij de prijzen een uitgebreid overzicht opgenomen van de meeste voorkomende werkzaamheden met bijbehorende kostenspecificatie. Kosten van eventueel in te kopen onderdelen of licenties komen bovenop de reparatieprijs. Per aangeboden laptop of PC worden € 19,00 onderzoekskosten in rekening gebracht.

NO CURE NO PAY

Op alle reparaties is het 'no cure no pay' principe van toepassing op de arbeidskosten en eventuele kosten voor speciale onderdelen. Dit betekent dat u uitsluitend de onderzoekskosten betaalt als de reparatie niet lukt. Dit bedrag wordt aangevuld met verzendkosten als de laptop of PC teruggestuurd moet worden naar uw huis- of afleveradres.

GARANTIE

Op alle reparaties wordt 3 maanden garantie verleend op de arbeidskosten. Dit betekent dat als de reparatie een terugval krijgt in deze periode dat u de arbeidskosten volledig vergoed krijgt. De garantieperiode van eventuele ingekochte hardware onderdelen is gelijk aan de periode die door de leverancier van deze produkten wordt verleend. Voorwaarde is wel dat de terugval verband houdt met de uitgevoerde reparatie. Mogelijk is aanvullend onderzoek nodig voor de vaststelling hiervan en zullen de betreffende onderdelen teruggestuurd moeten worden naar de leverancier.

AFLEVEREN OF OPSTUREN

U kunt uw defecte laptop of PC afleveren op mijn huisadres in Rijnsburg. Na voltooiing van de reparatie neem ik contact met u op en maak ik een afspraak om het apparaat weer aan u te overhandigen. Bent u woonachtig in Hoofddorp, of in de omgeving van Rijnsburg (Katwijk, Noordwijk, Voorhout, Oegstgeest, Voorschoten of Leiden), dan ben ik bereid om de laptop of PC bij u thuis op te halen en na reparatie weer bij u thuis af te leveren.

Wilt u uw laptop of PC liever opsturen, dan is dat ook mogelijk. Vanaf € 7,25 kunt u een pakket via diverse pakketdiensten verzekerd versturen naar mijn huisadres. Tevens worden verzendkosten in rekening gebracht om het pakket weer terug te sturen naar uw huis- of afleveradres. Deze kosten worden vóór verzending aan u gecommuniceerd en zullen meestal gelijk zijn aan € 7,25 (verzekerd tot 10 kg). Na onderzoek of reparatie dient het totale factuurbedrag (incl. porto) voldaan te worden middels een overschrijving op het IBAN rekeningnummer van Monitorkapot.nl. Vervolgens zal ik het pakket terugsturen naar het door u opgegeven huis- of afleveradres.

ADVIES NODIG OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

WAAROM MONITORKAPOT.NL?

Uw apparaat is meestal nog voor 95% in orde. Het is erg zonde om zoveel goede onderdelen af te danken.

Eén van de goedkoopste reparatiediensten van Nederland. Reparatie is dus aantrekkelijker dan vervanging.

Reparaties zijn in de meeste gevallen duurzaam. Uw monitor, televisie, laptop of PC gaat in dat geval vele jaren langer mee.

Geen uurtarief, maar vaste reparatieprijzen. Zo blijven de kosten laag en zijn er geen verrassingen achteraf.

U wordt uitgebreid op de hoogte gehouden per e-mail. Met duidelijke foto's illustreer ik de tussen- en eindstatus van een onderzoek of reparatie.

U haalt uiteindelijk meer uit uw originele investering.