Stuur een Whatsapp bericht

SOFTWARE HERSTEL

Veel problemen met een trage of instabiele PC of laptop worden veroorzaakt door een verouderde Windows installatie, of grote hoeveelheden geïnstalleerde software. Ook Windows 10 installaties die direct vanuit Windows 7 of 8 zijn geüpgraded worden op termijn snel trager. Vanuit mijn jarenlange ervaring raad ik klanten aan om in deze situatie te kiezen voor een schone herinstallatie van Windows, ook wel een clean install genoemd. Het grote voordeel van een clean install is dat u na herinstallatie weer gebruik maakt van een betrouwbare, stabiele en snelle Windows installatie.

Heeft u een trage Windows installatie, of start deze niet meer op? Of wilt u upgraden naar bijvoorbeeld Windows 10, of dit systeem opnieuw installeren? Met deze werkzaamheden is Monitorkapot.nl u graag en vakkundig van dienst.

Heeft u een virus of een ander probleem? Ook dan kunt u gerust vrijblijvend contact met mij opnemen.

HERINSTALLATIE PROCEDURES

Monitorkapot.nl biedt twee mogelijkheden aan voor een herinstallatie van Windows. U kunt kiezen voor uitsluitend een schone Windows herinstallatie, of een herinstallatie met Backup herstel. Bij laatstgenoemde optie maak ik eerst een backup van uw belangrijkste bestanden voordat ik de herinstallatie uitvoer. Hieronder vallen de documenten, foto's, muziek, video's, Outlook gegevensbestanden (e-mails, adresboek, kalender items) en de browser favorietenlijsten (IE/Chrome/Firefox). Na herinstallatie van Windows worden deze backup items weer teruggeplaatst.

Voordat ik start met de herinstallatie procedure onderzoek ik eerst de specificaties van uw laptop of PC. Bij een upgrade naar Windows 10 zal ik kijken of het apparaat hiervoor geschikt is. Als verbetering van de specificaties mogelijk is, dan zal ik u van het benodigde advies voorzien. Indien nodig zullen na overleg en akkoord ook de juiste software licenties worden ingekocht.

WAT KOST HET?

De kosten van een schone herinstallatie van Windows zijn € 59,00. Indien u kiest voor een Windows herinstallatie met Backup herstel, dan zijn de kosten € 79,00.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten en eventuele kosten voor nieuwe hardware onderdelen en licenties.

NO CURE NO PAY

Ook op alle software herstelprocedures is het 'no cure no pay' principe van toepassing op de arbeidskosten en eventuele kosten voor hardware onderdelen en licenties. Dit betekent dat u uitsluitend de onderzoekskosten betaalt als de procedure niet lukt. Dit bedrag wordt aangevuld met verzendkosten als de laptop of PC teruggestuurd moet worden naar uw huis- of afleveradres.

GARANTIE

Op alle software herstelprocedures wordt na oplevering 3 maanden gratis ondersteuning geleverd. De garantieperiode van eventuele ingekochte hardware onderdelen en licenties zijn gelijk aan de periode die door de leverancier van deze produkten wordt verleend. Indien een hardware onderdeel onverhoopt defect raakt, dan zal het betreffende onderdeel teruggestuurd moeten worden naar de leverancier.

AFLEVEREN OF OPSTUREN

U kunt uw laptop of PC afleveren bij Monitorkapot.nl in Rijnsburg. Na voltooiing van de herinstallatie neem ik contact met u op en maak ik een afspraak om het apparaat weer aan u te overhandigen. Wilt u uw laptop of PC liever opsturen, dan is dat ook mogelijk. Vanaf € 8,70 kunt u een pakket via diverse pakketdiensten verzekerd versturen naar Monitorkapot.nl. Tevens worden verzendkosten in rekening gebracht om het pakket weer terug te sturen naar uw huis- of afleveradres. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket en de gekozen pakketvervoerder. Een pakket wordt te allen tijde verzekerd verzonden. Na onderzoek of herstelling dient het totale factuurbedrag (incl. porto) voldaan te worden via een betaalverzoek, of middels een overschrijving op het IBAN rekeningnummer van Monitorkapot.nl. Vervolgens zal ik het pakket terugsturen naar het door u opgegeven huis- of afleveradres.

ADVIES NODIG OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

WAAROM MONITORKAPOT.NL?

Uw apparaat is meestal nog voor 95% in orde. Het is erg zonde om zoveel goede onderdelen af te danken.

Eén van de goedkoopste reparatiediensten van Nederland. Reparatie is dus aantrekkelijker dan vervanging.

Reparaties zijn in de meeste gevallen duurzaam. Uw monitor, televisie, laptop of PC gaat in dat geval vele jaren langer mee.

Geen uurtarief, maar vaste reparatieprijzen. Zo blijven de kosten laag en zijn er geen verrassingen achteraf.

U wordt uitgebreid op de hoogte gehouden per e-mail. Met duidelijke foto's illustreer ik de tussen- en eindstatus van een onderzoek of reparatie.

U haalt uiteindelijk meer uit uw originele investering.