Stuur een Whatsapp bericht

WELKOM

Monitorkapot.nl repareert defecte LCD monitoren en televisies tegen aantrekkelijke tarieven vanaf € 59,00. Daarnaast is het 'no cure no pay' principe van toepassing op de arbeidskosten.

Is uw monitor kapot? Gaat deze moeilijk of helemaal niet meer aan? Knippert het beeld, of valt deze na enkele seconden uit? Dan bent u hier aan het juiste adres. Alle defecte apparaten worden zoveel mogelijk gerepareerd op component niveau. Hiermee blijven de uiteindelijke kosten voor een reparatie laag. Gebroken of beschadigde LCD panels worden door Monitorkapot.nl niet vervangen.

 

TELEVISIE REPARATIES

Monitorkapot.nl voert ook diverse reparaties uit aan LCD televisies. Gaat uw televisie niet meer aan, maakt deze een klikkend geluid, of ziet u een knipperende foutcode? Of is het beeld van uw televisie donker terwijl u nog wel geluid hoort? Ook met deze problemen kan ik u vakkundig van dienst zijn.

 

LAPTOP EN PC REPARATIES

Daarnaast voert Monitorkapot.nl diverse herstelwerkzaamheden uit aan laptops en PC's. Deze werkzaamheden variƫren van het vervangen van defecte hardware onderdelen en gebroken laptopschermen tot en met het herstellen van trage software installaties.

 

SOFTWARE HERSTEL

Heeft u een trage PC of laptop? Of is uw Windows installatie instabiel geworden? Een Windows herinstallatie doet wonderen voor uw PC of laptop.

 

WAT KOST HET?

De reparatiekosten van een monitor tot en met 29 inch bedragen € 59,00. Dit bedrag bestaat uit € 40,00 arbeidskosten en € 19,00 onderzoekskosten. Voor grotere monitoren en televisies wordt een hoger tarief gehanteerd. Raadpleeg de prijslijst om te kijken welk tarief van toepassing is op uw toestel.

Raadpleeg tevens de prijslijst voor diverse herstelwerkzaamheden aan uw laptop of PC.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, arbeid, reguliere elektronica onderdelen en overige materialen. Verzendkosten en kosten voor speciale elektronica onderdelen komen bovenop het reparatietarief.

 

NO CURE NO PAY

Op alle reparaties is het 'no cure no pay' principe van toepassing op de arbeidskosten en eventuele kosten voor speciale onderdelen. Dit betekent dat u uitsluitend de onderzoekskosten betaalt als de reparatie niet lukt.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuwsgierig geworden? Wilt u meer vrijblijvende informatie over een reparatie of direct een afspraak maken?

WAAROM MONITORKAPOT.NL?

Uw apparaat is meestal nog voor 95% in orde. Het is erg zonde om zoveel goede onderdelen af te danken.

Eén van de goedkoopste reparatiediensten van Nederland. Reparatie is dus aantrekkelijker dan vervanging.

Reparaties zijn in de meeste gevallen duurzaam. Uw monitor, televisie, laptop of PC gaat in dat geval vele jaren langer mee.

Geen uurtarief, maar vaste reparatieprijzen. Zo blijven de kosten laag en zijn er geen verrassingen achteraf.

U wordt uitgebreid op de hoogte gehouden per e-mail. Met duidelijke foto's illustreer ik de tussen- en eindstatus van een onderzoek of reparatie.

U haalt uiteindelijk meer uit uw originele investering.