06 170 22 592 (na 18:00 uur)  Stuur een Whatsapp bericht

WELKOM

Monitorkapot.nl repareert LCD monitoren en televisies tegen zéér aantrekkelijke tarieven vanaf € 49,00. Is uw monitor of televisie kapot? Gaat deze moeilijk aan, knippert het beeld, of valt deze na enkele seconden uit? Dan bent u hier aan het juiste adres. Uw scherm is nog voor 95% in orde en kan in de meeste gevallen eenvoudig en duurzaam gerepareerd worden. Na succesvolle reparatie zal deze weer vele jaren meegaan in een tweede levenscyclus.

Wacht dus nog even met de aanschaf van een nieuwe monitor of televisie en laat uw defecte scherm repareren door Monitorkapot.nl. Diverse klanten gingen u voor en zijn erg blij met het resultaat en de service. Dit kunt u teruglezen in de 178 Reviews.

Let op: gebroken of beschadigde LCD panels in monitoren en televisies worden door Monitorkapot.nl niet vervangen.

HOE WERKT HET?

Na overhandiging van uw monitor of televisie volgt eerst een grondige test en wordt het gemelde probleem gereproduceerd. Vervolgens zal ik het scherm netjes demonteren en de elektronica nakijken op defecte onderdelen. Er wordt altijd eerst geprobeerd het probleem op component niveau te herstellen. Indien dit niet mogelijk is, dan kijk ik of het probleem modulair opgelost kan worden door bijvoorbeeld een compleet printboard te vervangen.

Na onderzoek krijgt u een helder en uitgebreid onderzoeksrapport toegestuurd per e-mail. Eventuele defecte onderdelen zal ik zoveel mogelijk vervangen door nieuwe en kwalitatief betere componenten, zodat de kans kleiner wordt dat het defect op termijn weer optreedt. Na plaatsing van de onderdelen volgt wederom een grondige test en zal gekeken worden of het scherm weer correct functioneert.

Indien het defect veroorzaakt wordt door een duurder onderdeel, zoals bijvoorbeeld een defect mainboard, T-Con board of een defecte lamp, dan zal ik onderzoeken of ik dit onderdeel gunstig in kan kopen. Vervolgens zal ik de prijs met u overleggen en vragen of u akkoord gaat met de inkoop van het betreffende onderdeel. Na uw akkoord koop ik het onderdeel in en vervang ik het defecte onderdeel in uw monitor of televisie.

Lees ook de Algemene Voorwaarden.

BACKLIGHTS KAPOT?

Soms treden in LCD montitoren die uitgerust zijn met zogeheten CCFL backlights problemen op met de achtergrondverlichting. Een monitor met dit probleem zal tijdens het activeren een korte lichtflits geven, of het beeld blijft compleet zwart. Dit kan veroorzaakt worden door een elektronisch defect in de inverterschakeling, of de CCFL lampen zijn kapot. Dit zijn flinterdunne gasontladingsbuisjes, deels te vergelijken met TL-verlichting. Deze buisjes kunnen na langdurig gebruik uitgeput raken of zelfs breken.

Terwijl voor veel reparatiediensten verdere reparatie hier ophoudt, gaat Monitorkapot.nl een stapje verder. Deze lampen kunnen namelijk vervangen worden door een LED backlight set, aangestuurd vanuit een speciale LED driver module. Deze module wordt tijdens montage aangesloten op de voeding van uw monitor. Aanvullende voordelen bij het gebruik van dit type verlichting zijn de duurzaamheid en de energiezuinigheid van de lampen. Ze geven een mooi wit licht af en na succesvolle reparatie gaat de monitor weer voor lange tijd mee.

Lees ook artikel 1c in de Algemene Voorwaarden.

WAT KOST HET?

De reparatiekosten van een monitor of televisie tot en met 30 inch bedragen € 49,00. Dit bedrag bestaat uit € 30,00 arbeidskosten en € 19,00 onderzoekskosten. Voor grotere monitoren en televisies wordt een hoger tarief gehanteerd. Raadpleeg de prijslijst om te kijken welk tarief van toepassing is op uw toestel.

Voor een LED backlight set wordt inclusief inbouwen een aanvullende toeslag in rekening gebracht van € 30,00. Deze reparatie kan uitsluitend uitgevoerd worden op 15" tot en met 24" monitoren.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, arbeid, reguliere elektronica onderdelen en overige materialen. Verzendkosten komen bovenop het reparatietarief.

Daarnaast worden kosten voor speciale elektronica onderdelen aanvullend in rekening gebracht. Dit wordt vooraf met u overlegd en de onderdelen worden pas na uw akkoord ingekocht.

NO CURE NO PAY

Op alle reparaties is het 'no cure no pay' principe van toepassing op de arbeidskosten en eventuele kosten voor speciale onderdelen. Dit betekent dat u uitsluitend de onderzoekskosten betaalt als de reparatie niet lukt. Dit bedrag wordt aangevuld met verzendkosten als het scherm teruggestuurd moet worden naar uw huis- of afleveradres.

GARANTIE

Op alle reparaties wordt 3 maanden garantie verleend op de arbeidskosten en speciale onderdelen. Dit betekent dat als de reparatie een terugval krijgt in deze periode dat u de arbeidskosten en de aanschafprijs van eventuele speciale onderdelen volledig vergoed krijgt. Voorwaarde is wel dat de terugval verband houdt met de uitgevoerde reparatie. Mogelijk is aanvullend onderzoek nodig voor de vaststelling hiervan.

AFLEVEREN OF OPSTUREN

U kunt uw defecte monitor of televisie afleveren op mijn huisadres in Rijnsburg. Na voltooiing van de reparatie neem ik contact met u op en maak ik een afspraak om het apparaat weer aan u te overhandigen. Bent u woonachtig in Hoofddorp, of in de omgeving van Rijnsburg (Katwijk, Noordwijk, Voorhout, Oegstgeest, Voorschoten of Leiden), dan ben ik bereid om de monitor of televisie op verzoek bij u thuis op te halen en na reparatie weer bij u thuis af te leveren.

Wilt u uw monitor of televisie liever opsturen, dan is dat ook mogelijk. Vanaf € 7,25 kunt u een pakket via diverse pakketdiensten verzekerd versturen naar mijn huisadres.

Als uw scherm na onderzoek of reparatie teruggestuurd moet worden naar uw huis- of afleveradres, dan wordt hiervoor € 7,25 (verzekerd tot 10 kg) in rekening gebracht. Voordat het pakket teruggestuurd wordt dient het totale factuurbedrag (incl. porto) voldaan te worden middels een overschrijving op het IBAN rekeningnummer van Monitorkapot.nl. Haalt u uw monitor of televisie liever op? Dan kunt u de factuur bij overhandiging contant of via een pinbetaling voldoen.

BARST OF LIJNEN IN HET SCHERM

Heeft uw monitor of televisie een barst in het scherm, of worden er permanente gekleurde lijnen weergegeven? Dan is het LCD panel onherstelbaar beschadigd. Helaas vervang ik geen LCD panels, omdat de prijzen van deze panels erg hoog zijn en soms hoger liggen dan de nieuwprijs van een monitor of televisie. De aanschaf van een nieuw toestel is dus helaas de enige optie. Verder zou u contact op kunnen nemen met uw inboedel- of schadeverzekeraar en vragen of zij de dagwaarde van de monitor of televisie uit kunnen keren.

Het hierboven vermelde geldt overigens niet voor gebroken laptop schermen. Deze panels kunnen tegen acceptabele prijzen ingekocht en aangeboden worden.

ADVIES NODIG OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

WAAROM MONITORKAPOT.NL?

Uw apparaat is meestal nog voor 95% in orde. Het is erg zonde om zoveel goede onderdelen af te danken.

Eén van de goedkoopste reparatiediensten van Nederland. Reparatie is dus aantrekkelijker dan vervanging.

Reparaties zijn in de meeste gevallen duurzaam. Uw monitor, televisie, laptop of PC gaat in dat geval vele jaren langer mee.

Geen uurtarief, maar vaste reparatieprijzen. Zo blijven de kosten laag en zijn er geen verrassingen achteraf.

U wordt uitgebreid op de hoogte gehouden per e-mail. Met duidelijke foto's illustreer ik de tussen- en eindstatus van een onderzoek of reparatie.

U haalt uiteindelijk meer uit uw originele investering.